Nevruz coşkusu Mark Antalya'da!

Nevruz coşkusu Mark Antalya'da!

MarkAntalya, Antalya'nın renkli alışveriş merkezlerinden biri olarak bilinir ve bu yıl da "Persian Shopping Fest / İran Alışveriş Festivali"ne ev sahipliği yaptı.

A+A-

Festival, 18 Mart'ta başladı ve 4 Nisan'a kadar devam etti. MarkAntalya, İranlı turistler için unutulmaz bir Nevruz deneyimi sunmak amacıyla alışverişi eğlenceyle birleştirdi.

Nevruz döneminde, İranlı turistlerin Antalya'ya akınına karşılık olarak düzenlenen festival, çeşitli etkinliklerle renklendi. MarkAntalya AVM, İran Alışveriş Festivali'ni sektörde bir ilk olarak gerçekleştirdi ve İranlı ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekti. Mağazalar, festival kapsamında özel kampanyalar ve avantajlar sunarken, basın da etkinliğe büyük ilgi gösterdi.

Festival, İran pazarındaki acenteler aracılığıyla ve yerli-yabancı tüm ziyaretçiler için alışverişi bir keyfe dönüştürdü. Festivalin alışveriş ayağı devam ederken, MarkAntalya AVM'nin düzenlediği etkinlikler arasında ünlü İranlı sanatçılarla buluşma fırsatı da vardı. Sanatçılar, hayranlarıyla buluşarak imza günleri düzenledi ve etkinliklere katılan İranlı ziyaretçilerin yoğun ilgisini gördü.

İranlı ziyaretçilerin ilgi gösterdiği festival etkinlikleri, sanatçıların ve ziyaretçilerin MarkAntalya'ya teşekkür etmesiyle sona erdi. Alışveriş ve eğlenceyi bir araya getiren Persian Shopping Fest, 4 Nisan'da son buldu.

Bu haber toplam 385 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.