
Muratpaşa’da Camilerde Bayram Temizliği
Muratpaşa Belediyesi, Ramazan ayının son Cuması ve 2 Mayıs Pazartesi kılınacak bayram namazı öncesi ilçedeki camilerin temizliğini yapıyor.
A+A-
Muratpaşa Belediyesi, Ramazan ayının son Cuması ve 2 Mayıs Pazartesi kılınacak bayram namazı öncesi ilçedeki camilerin temizliğini yapıyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri minberinden avlusuna kadar her noktayı temizliyor.
Antalya'da Muratpaşa Belediyesi 2 Mayıs Pazartesi başlayacak Ramazan Bayramı'na yönelik hazırlıklarına devam ediyor. Muratpaşa sakinlerinin huzurlu bir bayram geçirmeleri için tüm önlemler tek tek gözden geçilirken Temizlik İşleri Müdürlüğü de Ramazan ayının son Cuma namazı öncesinde camilerin temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarına başladı. Ekipler, camileri tek tek ziyaret edip halılarını süpürüyor, minberinden dolaplarına her nokta tek tek temizleniyor.
Bu haber toplam 293 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. DHA ve İHA haberlerinden internet sitemiz sorumlu değildir. Ajans haberleri editör müdahalesi olmadan sitemizden otomatik RSS sistemiyle yayınlanır.