Manavgat kart tanıtımı yapıldı

Manavgat kart tanıtımı yapıldı

Manavgat Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Manavgat Kart" uygulamasının tanıtımı, Manavgat Şelalesi'nde gerçekleştirildi.

A+A-

Manavgat Belediyesi'nin kent sakinlerinin sosyal, kültürel ve eğitsel taleplerini karşılamak amacıyla başlattığı Manavgat Kart uygulaması, Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara tarafından tanıtıldı. Manavgat Şelalesi'nde düzenlenen tanıtım toplantısına, Başkan Kara'nın yanı sıra CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar, Manavgat'taki diğer parti ilçe başkanları, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, oda başkanları, STK temsilcileri ve basın mensupları katıldı.

Manavgat Kart, Manavgatlı tüm vatandaşlara Manavgat Şelalesi’ne ücretsiz, Manavgat Kent Müzesi ve belediye halk plajlarına ise indirimli giriş imkanı sunacak. Kartın yıllık abonman ücreti ise 50 lira olarak belirlendi. Toplantıda Başkan Kara, tüm katılımcılara teşekkür ettikten sonra Manavgat Şelalesi'nde toplu hatıra fotoğrafı çektirildi.

Tanıtım toplantısında konuşan Başkan Kara, şu ifadeleri kullandı:

"Manavgatlıların, özellikle Sarılar bölgesinde yaşayan vatandaşlarımızın taleplerini karşılamak için Manavgat Kart'ı hayata geçirdik. Bu kart, sadece Manavgat Şelalesi'ne değil, aynı zamanda Manavgat Kent Müzesi ve halk plajlarına girişte de kullanılabilecek. Kartı temin eden herkesin kart üzerinde fotoğrafı olacak ve Manavgatlı olduğunu belgeleyen tüm vatandaşlarımız bu imkanlardan ücretsiz faydalanacak. Ayrıca, Şelale içerisindeki işletmelerde bu kartı gösteren vatandaşlarımız %10 indirimden yararlanabilecek."

"Manavgatlılar Her Zaman Arkamızda"

Sosyal belediyecilik projeleriyle dikkat çeken Başkan Kara, Manavgatlıların desteğini her zaman arkalarında hissettiklerini belirtti. "Göreve gelir gelmez birçok proje başlattık ve bunları adım adım hayata geçiriyoruz. Kısa süre önce düzenlediğimiz yağlı pehlivan güreşleri, Türkiye'de en fazla katılıma sahip olan ve en uzun süren güreş organizasyonu oldu. Türkiye'nin birçok belediyesinde işçi çıkarılırken, biz 300'ün üzerinde işçi alımı gerçekleştirdik. 5 yılda 5 bin kişiye istihdam sağlama hedefimize adım adım yaklaşıyoruz. Manavgatlılar bize her zaman destek veriyor. Bu destek sürdüğü sürece çalışmaya devam edeceğiz. Manavgat kazanacak, Manavgatlılar kazanacak ve Manavgat'ın adı bir dünya markası olarak duyulmaya devam edecek."

Toplantının sonunda, Başkan Kara'ya Sarılar Mahallesi Muhtarı Fehmi Toy tarafından bir Atatürk tablosu hediye edildi.

Bu haber toplam 865 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.