Livaneli şarkıları Türkiye turunda

Livaneli şarkıları Türkiye turunda

Nükhet Duru, Mehmet Erdem ve Ferhat Livaneli Orkestrası Türkiye turnesine çıkıyor. Livaneli şarkılarının seslendirileceği turne, sırasıyla; İzmir, Antalya, Mersin, Adana ve Bursa’da sahne alacak

A+A-

“Her insanın hikayesi bizi kendi başımızdan geçen olaylar kadar ilgilendirir. Bizim başımıza gelmedikçe veya tanık olmadıkça herkes kendi gerçekliğinde yaşıyor ve diğerlerini unutuyor” der Serenad kitabında büyük üstat. Büyük şairlerin şiirlerinde hepimizin kendi gerçekliği mutlaka vardır. Bu şiirler Zülfü Livaneli’nin besteleri ile taçlandığında ortaya 7’den 70’e herkesin dilinde olan ve tüm konserlerde tek bir ağızdan söylenen Livaneli Şarkılarına dönüşür.

MUHTEŞEM İKİLİ

Her şeyin birbirine girdiği, herkesin ötekileştirildiği bir çağda yaşarken, dostluk köprüleri kuran, şarkılarıyla umut olan; şair, müzisyen, senarist, yönetmen ve yazar Zülfü Livaneli’nin hayatından kısa kesitler. Değerli sanatçı Nükhet Duru, Zülfü Livaneli’nin sevgili dostu… Livaneli ve şarkılarından bahsederken, eşsiz yorumu ile Livaneli şarkılarını seslendirecek. Nükhet Duru’ya kendisine has tarzı ve yorumu ile Mehmet Erdem eşlik edecek.

ŞEHİR TURUNA ÇIKTILAR

Usta ve değerli müzisyen Ferhat Livaneli yönetimindeki orkestra ile birlikte eşsiz bir sahne sizleri bekliyor. Yapımcılığını Gökçe Pekpostalcı ile Umut Organizasyon’un üstlendiği  ‘Bir Kuşak’tan Bir Kuşağa Livaneli Türküleri’ turnesi başlıyor.  Turne kapsamında Nükhet Duru, Mehmet Erdem ve Ferhat Livaneli Orkestrası 15 Eylül’de İzmir’de (Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu), 18 Eylül’de Antalya’da (Aktüel Açıkhava Sahnesi), 17 Ekim’de Mersin’de (Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi), 18 Ekim’de Adana’da (Çukurova Açıkhava Tiyatrosu) ve 5 Kasım’da Bursa’da (Merinos Kültür Merkezi) sahne alacak.  Biletler Umut Organizasyon’dan temin edilebilir.

Bu haber toplam 2108 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.