Kumbul'dan Kurnaz'a ziyaret

Kumbul'dan Kurnaz'a ziyaret

Adı milletvekili aday adayları arasında geçen CHP eski il başkanı Ahmet Kumbul, CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz'ı ziyaret etti. Kurnaz, ziyaretle ilgili, "Eski başkanımızın tecrübelerinden faydalanacağız" dedi

A+A-

CHP il başkanlığı yapan Ahmet Kumbul, ziyaret turuna devam ediyor. Adı milletvekili aday adayları arasında geçen Kumbul'un son adresi CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz oldu. Kurnaz ile çalışmalar ve seçim hakkında görüş alışverişinde bulunan Kumbul, Kepez ekibine çalışmalarında başarılar diledi. 2023 seçimlerinin çok önemli olduğunu söyleyen Kepez İlçe Başkanı Kurnaz ise, "Ahmet başkanın tecrübelerinden elbette faydalanacağız" diye konuştu.

TEK ADAM REJİMİ YIKILACAK

 Seçim için son düzlüğü girildiğini ifade eden Kurnaz, "Kepez örgütü olarak mahalle çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.  Seçime kadar çalmadık kapı, ziyaret etmedik esnaf kalmayacak.  Antalya'nın en kalabalık ilçesi olan Kepez'in seçimlerdeki öneminin farkındayız. Ülkenin tek adam rejiminden kurtulması sandıktan çıkacak sonuca bağlı. Bu kapsamda Hem CHP'yi hem 6'lı masayı halka anlatıyoruz" diye konuştu. Ziyarete Eğitim Sen eski başkanı Kadir Zeybek de katıldı. 

 

Bu haber toplam 1224 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.