Kumbaradaki harçlığı depremzedelere göndermek için geldiler

Kumbaradaki harçlığı depremzedelere göndermek için geldiler

AFYONKARAHİSAR Valiliği koordinesinde Afyonkarahisar Belediyesi tarafından başlatılan yardım kampanyasına kumbaralarıyla gelen çocuklar, depremzedelere...

A+A-

AFYONKARAHİSAR Valiliği koordinesinde Afyonkarahisar Belediyesi tarafından başlatılan yardım kampanyasına kumbaralarıyla gelen çocuklar, depremzedelere destek için harçlıklarını göndermek istedi.

Afyonkarahisar Valiliği koordinesinde Afyonkarahisar Belediyesi tarafından başlatılan yardım kampanyasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yardımların toplandığı Fuar Alanı'nı ziyaret eden Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, yardım yapan vatandaşlara teşekkür etti. Vali Yiğitbaşı, "Ülkemizi yasa boğan bu felakete karşı vatandaşımızın duyarlılığı gurur verici. Bölgede yaşanan bu elim hadiseye karşı tek yürek olmak hiçbir millete nasip olmaz. Nitekim çok kısa bir süre içinde burada toplanan yardımlar da bunun apaçık göstergesi. Ekiplerimizin bir kısmı bölgeye ulaştı ve büyük kısmı da yolda. En kısa zamanda oradaki vatandaşlarımıza Afyonkarahisar'ımızın elini de uzatmış olacağız" dedi.

'BÜTÜN BİRİKTİRDİĞİMİZ PARALAR KUMBARANIN İÇİNDE'

FOTOĞRAFLI

Kumbaradaki harçlığı depremzedelere göndermek için geldiler

DHA

Bu haber toplam 299 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.