'Kiracılar çıkmayınca daireye biber gazı sıktı' iddiası; 5 kişi hastanelik oldu

'Kiracılar çıkmayınca daireye biber gazı sıktı' iddiası; 5 kişi hastanelik oldu

MUĞLA'nın Marmaris ilçesinde apart işleten G.U., iddiaya göre, bir süredir çıkmayan kiracılarına sinirlenip kaldıkları daireye biber gazı sıktı.

A+A-

MUĞLA'nın Marmaris ilçesinde apart işleten G.U., iddiaya göre, bir süredir çıkmayan kiracılarına sinirlenip kaldıkları daireye biber gazı sıktı. 2'si çocuk 5 kişi gazdan etkilendi, gözaltına alınan G.U. ise serbest bırakıldı.

Olay, 31 Mayıs'ta Çıldır Mahallesi'nde meydana geldi. G.U., iddiaya göre; işlettiği apartta kalan kiracıların 203 numaralı daireden çıkmasını istedi. Bir süredir çıkmayan kiracılara sinirlenen G.U., daireden içeriye biber gazı sıktı. Bu sırada dairedeki S.B. (53), D.B. (35), D.B. (25), Y.E. (14), N.E. (11), gazdan etkilendi. Kiracılar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Sağlık ekiplerince Marmaris Devlet Hastanesi'ne kaldırılan kiracılar, tedavi sonrası taburcu edildi. Şikayet sonrası gözaltına alınan G.U., işlemleri sonrası adli kontrol ile serbest bırakıldı. Polisteki ifadesinde G.U., "Aparttan yoğun bir koku geldi ve 203 numaralı odada kalan kiracılar beni suçluyor. Apartın kat görevlisi yeni temizlik yaptı. Bana temizlik maddelerini yanlış karıştırdığını anlattı" dedi.

'YOĞUN BİR KOKU GELDİ'

Kat görevlisi Ş.B. ise ifadesinde, şunları söyledi:

"Temizlik yaparken G.U. yanıma geldi, acıktığını söyledi. Yoğurt ve ekmek götüreceğim sırada yoğun bir koku geldi. Nefes alamayıp, kendimi dışarı attım. G.U. beni arayarak "Klor ile çamaşır suyunu karıştırdın. Ondan dolayı bu durum meydana geldi. Sen anladın" dedi. Temizlik yaparken böyle malzemeler kullanmadım."

FOTOĞRAFLI

'Kiracılar çıkmayınca daireye biber gazı sıktı' iddiası; 5 kişi hastanelik oldu

DHA

Bu haber toplam 176 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.