Kepez'in 'Ulusal Müzik Ödülleri Yarışması'nda muhteşem final 

Kepez'in 'Ulusal Müzik Ödülleri Yarışması'nda muhteşem final 

KEPEZ Belediyesi'nin amatör sanatçıları teşvik etmek ve Türk müziğine yetenekli sesleri kazandırmak amacıyla düzenlediği 9. Ulusal Müzik Ödülleri,...

A+A-

KEPEZ Belediyesi'nin amatör sanatçıları teşvik etmek ve Türk müziğine yetenekli sesleri kazandırmak amacıyla düzenlediği 9. Ulusal Müzik Ödülleri, muhteşem finalle sahiplerini buldu. Yarışmacıların muhteşem sesleri ve yarışmanın özel konuğu besteci, müzisyen Tuna Kiremitci'nin etkileyici performansı geceye damga vurdu.

Kepez Belediyesi'nin 9. Ulusal Müzik Ödülleri Yarışması finali Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde yapıldı. Yarışmanın 12 finalisti birbirinden güzel performanslarıyla, izleyicilere muhteşem bir müzik ziyafeti sundu. Yarışmanın özel konuğu yazar, şair, besteci, müzisyen Tuna Kiremitci de birbirinden güzel eserlerini seslendirerek, geceye renk kattı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de yarışmacıların heyecanına ortak oldu. Performansların ardından sahneye çıkarak bir konuşma yapan Başkan Tütüncü, Kepez Müzik Ödülleri Yarışmasının 2014 yılında doğduğunu, keşfedilmeyi bekleyen yeteneklere fırsatlar sunulduğunu söyledi.

Başkan Tütüncü, Kepez Belediyesi Çocuk ve Gençlik Senfoni Orkestrası Şefi Engin Beslek'e teşekkür ederek, "Biz 3 yaşından itibaren çocuklara müzik eğitimi veren bir belediyeyiz. Belediyemizde müzik eğitim alan yaklaşık 100 çocuğumuzu da 15 yıl zarfında konservatuvar öğrencisi yapmışız. Bu da bizim için büyük bir mutluluk vesilesi" diye konuştu.

DERECEYE GİRENLERİN ÖDÜLLERİ TÜTÜNCÜ'DEN

Müzik şöleninin ardından jüri kararlarına göre dereceye giren isimler belirlendi. Kepez Belediyesi'nin 9. Ulusal Müzik Ödülleri Yarışması'nın birincisi Selçuk Boran, ikincisi Burak Hastopçu, üçüncüsü Eylül Çalışkan, jüri tarafından belirlenen mansiyon ödülünün sahibi ise Doğan Safran oldu. Dereceye girenlerin ödüllerini de Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü takdim etti. Bu yıl dereceye giren birinci 15 bin TL, ikinci 10 bin TL, üçüncü de 7 bin TL ile jüri özel ödülü için seçilen yarışmacı 4 bin TL ile ödüllendirildi.

FOTOĞRAFLI

Kepez'in 'Ulusal Müzik Ödülleri Yarışması'nda muhteşem final 

DHA

Bu haber toplam 128 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.