Kepez'e yeni okullar kazandırılacak

Kepez'e yeni okullar kazandırılacak

Kepez’e 140’dan fazla okul kazandırdıklarını belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Bundan sonrada yine aynı heyecanla, aynı hızla Kepez’e yeni okullar kazandırma aşkımız, sevdamız, gayretimiz devam edecek.” dedi.

A+A-
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Çamlıbel Mahallesi’nde yapımı tamamlanmak üzere olan ortaokul binasını inceledi. Göçerler Mahallesi’nde ihtiyaca cevap veremediği için yıkılan ve Çamlıbel Mahallesi’nde yapımına başlanan 32 derslikli ortaokul binasını gezdi, okulun yapım aşaması hakkında bilgi aldı.  Başkan Tütüncü, ortaokulda incelemelerde bulunurken, okulun yanı başında yer alan  Şehit Muhittin Talha Çalışkan Anadolu Lisesi’nin penceresinden “Başkanım” diye seslenen öğrencilere de; “Gençler nasılsınız. Nasıl gidiyor dersler. Sizleri çok seviyoruz” dedi.  
 
140’DAN FAZLA OKUL
 
Çamlıbel Mahallesi’ndeki 32 derslikli ortaokulu inceledikten sonra bir açıklama yapan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Kepez’in dört bir tarafına yeni okullar yapmak için kendimizle büyük bir yarış içindeyiz. Göçerlerin 32 derslikli ortaokulu burada yapılıyor. Kepez’e 32 derslikli yeni bir okul daha geliyor. Biz görev yılları içerisinde 140’dan fazla okul yapmak suretiyle eğitimin kalitesini yükseltmek, sevgili çocuklarımızın daha modern ortamlarda eğitim görmelerini sağlamak amacıyla bir uğraşı, büyük bir çabayı sahaya yansıtmayı başarmış bir belediyeyiz. “ diye konuştu.
 
KEPEZ’E YENİ OKULLAR
 
“Kepez’e bundan sonrada yine aynı heyecanla ve aynı hızla yeni okullar kazandırma aşkımız, sevdamız, gayretimiz devam edecek.” diyerek sözlerine devam eden Başkan Tütüncü, “Biz istiyoruz ki, eğitimde de bambaşka bir hizmet çıtasını yakalamış bir şehri bu güzel Kepez’imizin bütün insanlarına sağlayalım. Çocuklarımız güzel okullarda okumaktan dolayı mutlu olsunlar. Anneler babalar çocukları çok güzel okullarda okuyor diye, mutlu olsunlar. Bütün hemşehrilerimizin mutluluğunu sağlayalım. Kepez’e yeni okullar yapmaya devam ediyoruz ve devam edeceğiz.” dedi.  

Bu haber toplam 189 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.