Kemer'den deprem bölgesine 6 yardım TIR'ı

Kemer'den deprem bölgesine 6 yardım TIR'ı

KEMER Belediyesi koordinesinde deprem bölgesine gönderilmek üzere toplanan yardımların ardı arkası kesilmiyor.

A+A-

KEMER Belediyesi koordinesinde deprem bölgesine gönderilmek üzere toplanan yardımların ardı arkası kesilmiyor. Toplanan 6 yardım TIR'ı dolusu ihtiyaç malzemesi deprem bölgesindeki depremzedelere ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Yerli ve yabancı vatandaşların yardım malzemeleri ile akın ettiği Belediye Düğün Salonu ve Belediye Kültür Salonu'na gelen malzemeler TIR'lara yüklenmeye devam ediyor. Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve 10 ilden hissedilen 7,7 ve 7,6'lık iki deprem sonrası Kemer'de deprem bölgesine gönderilmek için toplanan yardım malzemeleri TIR'larla gönderilmeye devam ediyor. Kemer Belediyesi ve Arslanbucak Düğün Salonunda toplanan malzemelerin ayrı ayrı paketlenmesine belediye personelinin yanı sıra gönüllü vatandaşlar destek veriyor. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediyesi Başkan Vekili Hasan Ali Acar, Kemer Belediyesi Başkan yardımcıları Emin Gül ile Baki Yalın, Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Tıraş, birim amirleri ile düğün salonunda çalışmaları koordine ediyor.

Belediye Başkanı Topaloğlu, yaptığı açıklamada, çok büyük bir felaketle karşı karşıya olduklarını söyledi. Depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlara da acil şifalar dileyen Başkan Topaloğlu, "Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın. Ülkemizin başı sağ olsun. Türk milleti zor zamanlarda birlik ve beraberlik içinde olan ender milletlerden. Bunun örneklerini Kemer'de ve diğer şehirlerimizde görüyoruz. Kemer'de çocuğu, genci, yaşlısı, kadını, erkeği herkes el birliği içerisinde yardım ediyorlar ve etmeye de devam ediyor. Şu anda 6'ncı yardım TIR'ımızı deprem bölgesine gönderiyoruz. Kemer Kaymakamımız Sayın Hüseyin Çam yardımlarla çok fazla ilgilendi. Kendisine teşekkür ediyorum. Kemer halkından da Allah razı olsun. Belediye personelimiz de var gücüyle çalıştı" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Kemer'den deprem bölgesine 6 yardım TIR'ı

DHA

Bu haber toplam 276 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.