Hatay'da enkazdan toplam 15 kişiyi sağ olarak çıkardılar

Hatay'da enkazdan toplam 15 kişiyi sağ olarak çıkardılar

KAHRAMANMARAŞ'ta meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki depremin ardından arama-kurtarma çalışmalarına katılmak üzere Hatay'a giden Muğla Büyükşehir Belediyesi...

A+A-

KAHRAMANMARAŞ'ta meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki depremin ardından arama-kurtarma çalışmalarına katılmak üzere Hatay'a giden Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, yıkılan bir binanın enkazından 3 kişilik Süral Ailesi'yle birlikte 14 kişiyi enkaz altından sağ çıkardı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi arama-kurtarma ekipleri Hatay'ın Armutlu mahallesinde çalışmalarına devam ediyor. Ekiplerin müdahalesi ile toplam 8 kişi sağ olarak kurtulurken Süral Ailesi depremden yaklaşık 26 saat sonra enkazların altından çıkarıldı. 3 yaşındaki Alparslan Süral, anne Yaprak Süral ve baba Fırat Süral enkazların altından sağ olarak kurtulurken sağlık durumlarını iyi olduğu öğrenildi.

ANNE VE İKİ KIZINI KURTARDILAR

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri ayrıca Behiye Semerci ve kızları Hediye Semerci ile Nursel Semerci'yi sağ olarak kurtardı. Enkazların altından son olarak 31 yaşındaki Selen Reyhan'a sağ olarak ulaşıldı. Kurtarılan diğer 7 kişinin ise kimlik bilgileri tespit edilemediği bildirildi.

FOTOĞRAFLI

Hatay'da enkazdan toplam 15 kişiyi sağ olarak çıkardılar

DHA

Bu haber toplam 250 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.