Halkla İlişkilerin Ustaları buluştu

Halkla İlişkilerin Ustaları buluştu

Antalya Halkla İlişkiler Derneği Başkanı Güldal Siğinç ve yönetimi, Türkiye Halkla İlişkiler Derneği Başkanı İpek Özgüden Özen ile Antalya Akra Hotel - Pablito Bistro’da bir araya geldi.…

A+A-
Antalya Halkla İlişkiler Derneği Başkanı Güldal Siğinç ve Yönetimi, Türkiye Halkla İlişkiler Derneği Başkanı İpek Özgüden Özen ile Antalya Akra Hotel Pablito Bistro’da bir araya geldi. Başkan Güldal Siğinç ile birlikte Başkan Yardımcısı Aylin Ayaz Yılmaz, Genel Sekter Ayşen Ovalı Binbir, Yönetim Kurulu Üyeleri; Dr. Nurettin Mert Batu ve İlay Erdeve Erdem’in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya AHİD Eğitim Komisyonu üyeleri Akdeniz Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Seçil Deren Van Het Hof, Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Sibel Hoştut ve Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ayşad Güdekli de katıldı. 
 
AHİD Eğitim Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Seçil Deren Van Het Hof, kısa süre önce gerçekleştirilen AHİD Halkla İlişkiler 1. Eğitimi içeriği hakkında Özgüden Özen’i bilgilendirirken, TÜHİD ve AHİD güç birliği ile çok daha etkili projeler gerçekleştirilebileceğini dile getirdi. Ayrıca 14 Şubat’ta başlayacak 5 haftalık 2. Eğitim Programı hakkında da paylaşımlarda bulundu.
 

img-20240211-wa0025.jpg

 
Son derece keyifli ve verimli geçen toplantının sonunda Antalya Halkla İlişkiler Derneği Başkanı ve TÜHİD Üyesi Güldal Siğinç bu buluşmadan duyduğu mutluluğu dile getirerek; “Başkanımız İpek Özgüden Özen’i AHİD Yönetim Kurulu ve AHİD Akademi - Eğitim Komisyonu Yönetimi olarak ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Halkla İlişkiler mesleğinin, ülkemiz ve kentlerimiz adına üstlenmiş olduğu sorumluluk ve yerine getirmekte olduğu görevleri konusunda çok kıymetli bilgi alışverişlerinde bulunduk. Bu akşam oluşan sinerjiden doğan yepyeni ve ortak proje fikirlerini çoğaltmak, olgunlaştırıp uygulamaya koymak için başta yönetim kurulları olmak üzere TÜHİD ve AHİD üyelerini bir araya getirmek üzere sözleştik. Çok güzel, bilgi paylaşımlarıyla beslendiğimiz, harika bir akşam oldu bizler için... Tekrar ve daha geniş kapsamlı buluşmak için heyecanla bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.
 

img-20240211-wa0012.jpg

 
TÜHİD Başkanı İpek Özgüden Özen ise; “Aynı zamanda üyemiz olan AHİD Başkanı Güldal Siğinç ve AHİD Yönetim Kurulu Üyeleri ile iletişim ve halkla ilişkiler yönetiminin Antalya gibi turizmin çok ötesinde değerler taşıyan bir kültür mirası zengini şehirde, neler yapılabileceği konusunda fikir alışverişinde bulunduk. En kısa zamanda TÜHİD olarak AHİD ile birlikte bir Antalya buluşması için sözleştik. Güldal Hanım’a, AHİD Yönetim Kurulu’na ve Değerli Hocalarımıza, mesleğimiz hakkında gerçekleştirdiğimiz keyifli sohbet ve geleceğimize yönelik heyecan verici sinerji için çok teşekkür ederiz…” dedi.

Bu haber toplam 1116 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.