Gümbet Mahallesi pırıl pırıl oldu

Gümbet Mahallesi pırıl pırıl oldu

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde, belediyenin temizlik çalışları kapsamında, Gümbet Mahallesi'nde sokak ve caddeler, sahiller ve mesire alanları ile yol kenarlarında...

A+A-

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde, belediyenin temizlik çalışları kapsamında, Gümbet Mahallesi'nde sokak ve caddeler, sahiller ve mesire alanları ile yol kenarlarında temizlik çalışması yapıldı.

Bodrum Belediyesi, mahalle mahalle uyguladığı geniş kapsamlı temizlik çalışmalarına devam ediyor.Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu kapsamda sürdürülebilir bir çevre ve temizlik politikasını desteklemek amacıyla, Gümbet Mahallesi'nde, mıntıka, yıkama, süpürme, çöp ve bahçe atığı toplama çalışması yaptı. Mahalledeki cadde, sokak, sahil ve mesire alanları ile yol kenarlarında tek tek temizlendi. Osman Nuri Bilgin Caddesi, Dayılar Sokak, Mistir Hadi Sokak, Büyük İskender Caddesi ve Adnan Menderes Caddesi'ndeki temizlik çalışmaları toplamda 27 personel katıldı. Ekiplere destek olmak amacıyla 2 arazöz, 2 süpürge, 1 kamyonet, 1 kepçe, 1 kamyon ve yol güvenliğinin sağlanması için acil müdahale aracı hazır bulunduruldu.

FOTOĞRAFLI

Gümbet Mahallesi pırıl pırıl oldu

DHA

Bu haber toplam 109 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.