Gelecek Antalya Ankara’nın yıldızı oldu

Gelecek Antalya Ankara’nın yıldızı oldu

Ankara’da yapılan Gelecek Partisi 2. Büyük Kongresi’ne katılan Antalya Gelecek Partisi Teşkilatı, yoğun katılımıyla dikkat çekti. İl Başkanı Acar, “Ankara’nın yıldızı olduk. Antalya’nın geleceğini değiştirmeye kararlıyız” dedi

A+A-

Gelecek Partisi, 2. Olağan Kongresi’ni Ankara Atatürk Spor Salonu’nda düzenledi. Pençe Kilit Harekatı bölgesinde 9 askerin hayatını kaybetmesi nedeniyle "basına kapalı" olarak yapılan kongrede partinin yeni yönetimi belirlendi. Gelecek Partisi Antalya Teşkilatı, kongreye adeta çıkarma yaptı. Otobüsle Ankara’ya varan Gelecek ekibi önce kongreye katıldı.

KONGRE COŞKUYLA GEÇTİ

Gelecek Partisi 2. Büyük Kongresi’nde Alanya Belediye Başkan Adayı Mevlüt Demir açıklandı. Demir tebrikleri kabul etti. Coşku içinde geçen kongrenin ardından Gelecek partililer Anıtkabir’i ziyaret ederek Ata’yı andı. Son olarak ise Genel Merkez ziyaret edildi.  Ziyarette Antalya teşkilatlanması hakkında bilgi verildi.

YEREL SEÇİM ÇALIŞMALARI

Kongreyi değerlendiren Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Muhammet Acar, “Antalya’dan Ankara’ya çıkarma yaptık. Kadın ve gençlik kollarımızın katılımıyla Ankara’yı salladık. Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun geleceğe ve yerel seçimlere yönelik açıklamalarını can kulağıyla dinledik” dedi. Büyük Kongreye Türkiye’nin dört bir yanından katılım olduğunu söyleyen Acar, “Türkiye Gelecek Partisi’ne inanıyor” diye konuştu.

PARTİMİZE İLGİ YOĞUN

Şuana kadar sadece Alanya Belediye Başkan Adayının açıklandığını belirten Acar, “Tüm adaylarımız çok kısa sürede açıklanacak. Partimize müthiş bir ilgi var. Bu nedenle ince eleyip sık dokuyoruz. Antalya’ya değer katacak, Gelecek Partisi süzgecinden geçmiş, bizleri en iyi şekilde temsil edecek adaylarla yola çıkacağız. Antalya’nın geleceğini değiştirmeye kararlıyız” dedi.

 

 

Bu haber toplam 741 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.