Gazipaşa'da sanat şenliği

Gazipaşa'da sanat şenliği

GAZİPAŞA'da bu yıl 6'ncısı düzenlenecek "Uluslararası Gazipaşa Kültür ve Sanat Sempozyumu" için geri sayım başladı.

A+A-

GAZİPAŞA'da bu yıl 6'ncısı düzenlenecek "Uluslararası Gazipaşa Kültür ve Sanat Sempozyumu" için geri sayım başladı. 20-30 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek festivale Türkiye'nin yanı sıra, 18 ülkeden sanatçılar katılacak.

6. Uluslararası Gazipaşa Kültür ve Sanat Sempozyumu, 20-30 Ekim tarihleri arasında Gazipaşa'da yapılacak. Türkiye'nin yanı sıra Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), Arnavutluk, Kosova, İran, Gana, Nijerya, Hindistan, Rusya, Danimarka, Arjantin, İtalya, Kırgızistan, Güney Kore, Özbekistan, Brezilya, Gürcistan, Ukrayna ve Fas'tan gelecek sanatçılar, unutulmaz bir sanat festivali yaşatacak.

GAZİPAŞA SANATA DOYACAK

12. Gazipaşa Çekirdeksiz Nar Ve Tropikal Meyve Festivali ile birleştirilecek festivalin küratörlüğünü Keziban Ertuğrul Yıldırım ile Dr. Arif Albayrak yapacak. Festival kapsamında heykeltıraş Nusret Başöner Gazi Mustafa Kemal Atatürk büstü yapımı, ressam Farida Hamitovna ise yine Mustafa Kemal Atatürk portresi için workshop performansı sergileyecek. Festival boyunca sahilde, öğretmenevinde ve Cumhuriyet Meydanı'nda atölye çalışmaları yapılacak. "Ustalar ve Çocuklar" başlığı altında okullar ziyaret edilerek çocukların katılacağı etkinlikler düzenlenecek. Festivalde çok sayıda söyleşi de gerçekleşecek.

FOTOĞRAFLI

Gazipaşa'da sanat şenliği

DHA

Bu haber toplam 3399 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.