Futbol Turizmi Birliği eski Başkanı Yaşacan: Futbol turizminde açık ara öndeyiz

Futbol Turizmi Birliği eski Başkanı Yaşacan: Futbol turizminde açık ara öndeyiz

FUTBOL Turizmi Birliği eski Başkanı Recep Şamil Yaşacan, "Tesislerimiz şu anda dünyada bir numara. Futbol turizminde açık ara öndeyiz. Rakiplerimiz İspanya,...

A+A-

FUTBOL Turizmi Birliği eski Başkanı Recep Şamil Yaşacan, "Tesislerimiz şu anda dünyada bir numara. Futbol turizminde açık ara öndeyiz. Rakiplerimiz İspanya, Dubai, Katar ve Kıbrıs Rum Kesimi. Ama bizi geçmelerine imkan yok. Biz lojistik, tesis ve ülke olarak çok iyiyiz" dedi.

Futbol Turizmi Birliği eski Başkanı Recep Şamil Yaşacan, futbol turizmi hakkında konuştu. Antalya'da bu yıl futbol turizminin çok iyi geçtiğini söyleyen Yaşacan, "Aralıkta başlayıp nisan ayına kadar sezonumuz devam etmektedir. Bu sene bölgemize İngiltere ve İtalya'dan da takımlar geldi. Bunun dışında Afrika ve Amerika'dan da takımlar geldi. Bölge çok çeşitlendi. Ülkemiz adına çok önemliydi bu. Sezonu düzenlendiğimiz kapatıyoruz. Yaz kamplarına başlayacağız. Afyon, Bolu, Isparta, Erzurum gibi bölgelerimizde kamplar devam edecek. Avrupa ve BDT ülkelerinden takımlar gelmeye başladı. Yaz kamplarımızı da iyi görüyoruz" dedi.

FUTBOL TURİZMİNDE AÇIK ARA ÖNDEYİZ

(FOTOĞRAFLI)

Futbol Turizmi Birliği eski Başkanı Yaşacan: Futbol turizminde açık ara öndeyiz

DHA

Bu haber toplam 190 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.