Fırın çalışanı kazada yaralandı

Fırın çalışanı kazada yaralandı

ANTALYA'nın Serik ilçesinde motosiklet ve iki aracın karıştığı kazada motosiklet sürücüsü Şinasi Altay (53) ağır yaralandı.

A+A-

ANTALYA'nın Serik ilçesinde motosiklet ve iki aracın karıştığı kazada motosiklet sürücüsü Şinasi Altay (53) ağır yaralandı. Bir ekmek fırınında çalışan Şinasi Altay'ın motosikletinde bulunan 20 kadar ekmek de kaza sonrası yola savruldu. Ekmekleri itfaiyeciler topladı.

Kaza, saat 09.00 sıralarında Antalya- Alanya D400 kara yolunda meydana geldi. Şinasi Altay idaresindeki 07 YBL 63 plakalı motosiklet önünde giden sürücüsü ve plakası henüz tespit edilemeyen kamyonete arkadan çarptı. Yola düşen motosiklet sürücüsü Altay, arkadan gelen sürücüsü belirlenemeyen 34 TD 8046 plakalı banka para nakil minibüsünün altında kalarak yaklaşık 20 metre sürüklendi. Motosiklet sürücüsü Şinasi Altay ağır yaralandı.

Vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Sıkıştığı aracın altından sağlık ekiplerinin yardımı ile çıkartılan motosiklet sürücüsü Altay, ilk müdahalenin ardından Serik Devlet Hastanesi'ne, oradan da Antalya'ya sevk edildi. Altay'ın sağ ayağının kopmak üzere olduğu ve başından yaralandığı, durumunun ağır olduğu öğrenildi. Para nakil aracının sürücüsü polis tarafından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, olay yerinden kaçtığı belirtilen kamyonet sürücüsünün yakalanması için de çalışma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI

Fırın çalışanı kazada yaralandı

DHA

Bu haber toplam 131 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.