Emniyet Müdürü Çevik, görme engelli bireyleri ağırladı

Emniyet Müdürü Çevik, görme engelli bireyleri ağırladı

ANTALYA İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik ve eşi Sevilay Çevik, "15 Ekim Beyaz Baston Körler ve Güvenlik Günü" dolayısıyla görme engelli bireyler ve aileleriyle...

A+A-

ANTALYA İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik ve eşi Sevilay Çevik, "15 Ekim Beyaz Baston Körler ve Güvenlik Günü" dolayısıyla görme engelli bireyler ve aileleriyle bir araya geldi.

Polis Atlı Birliği Sosyal Tesisleri'nde Beyaz Baston Görme Engelliler Derneği'nin özel bireyleri ve ailelerini ağırlayan İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, dernek üyeleri ile yakından ilgilendi. Engellilerin normal bir hayat sürmesinin ancak toplumsal duyarlılık oluşturmakla mümkün olduğunu dile getiren İl Emniyet Müdürü Çevik, "Toplum olarak ilerlememiz, Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün söz ettiği gibi muasır medeniyetler seviyesine ulaşmamız, refah seviyemizi bugünden yarına daha iyi seviyelere çıkarmamız, dayanışmayı sağlayarak bireysel faydayı toplumumuzu oluşturan tüm grupların çıkarlarının gerisinde tutabilmekle mümkündür" dedi. Çevik, "Görme yetersizliği sorunun yol açtığı sosyal yaşam içerisinde, dışlanma, fırsat eşitliğinden yoksun bırakılma ve ayrımcılığa maruz kalma gibi sorunları kendi aramızda dayanışma ile çözerek engellilerimizin sosyalleşen, üreten mutlu bireyler olarak yaşamaları ve hayatlarını kolaylaştırmaları için başta ailem ve teşkilatım ile birlikte üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Emniyet Müdürü Çevik, görme engelli bireyleri ağırladı

DHA

Bu haber toplam 1420 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.