Eczaneden dönerken kazada öldü !

Eczaneden dönerken kazada öldü !

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde kontrolü kaybedip, karşı şeritteki motosiklete çarparak; 1 kişinin ölümüne, kendisiyle birlikte 3 kişinin de yaralanması...

A+A-

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde kontrolü kaybedip, karşı şeritteki motosiklete çarparak; 1 kişinin ölümüne, kendisiyle birlikte 3 kişinin de yaralanması neden olan otomobilin alkollü sürücüsü Bülent Salbaş, tedavisinin ardından taburcu edildi. Gözaltına alınan Salbaş sevk edildiği adliyede tutuklanırken, durumu ağır olan 2 yaralının ise tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

KAZA ECZANEDEN DÖNERKEN OLMUŞ

​Kaza, saat 00.30 sıralarında Bitez Atatürk Bulvarı'nda meydana geldi. İddiaya göre, Bülent Salbaş, kullandığı 48 AIP 375 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini, kasisten geçerken kaybedip, karşı şeride geçti. Bu sırada karşı yönden gelen Ahmet Varda (61) idaresindeki 48 TJ 061 plakalı motosikletle çarpıştı. Kazada, motosiklet sürücüsü Varda, arkasındaki oğlu Deniz Varda, otomobil sürücüsü Salbaş ve yanındaki Ceren Demirel Salbaş yaralandı. Çarpmanın etkisiyle motosikletteki Deniz Varda, 2,5 metre yüksekliğindeki istinat duvarının üzerine fırladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan 4 yaralı çevre hastanelere sevk edildi. Hastanede dakikalarca kalp masajı yapılan baba Ahmet Varda hayatını kaybetti. Tedavisi süren diğer yaralılardan Ceren Demirel Salbaş ile Deniz Varda'nın durumunun ağır olduğu bildirildi. Ceren Demirel Salbaş'ın hastanede duran kalbinin sağlık ekiplerinin müdahalesiyle tekrar çalıştırıldığı bildirildi1.60 promil alkollü olduğu belirlenen otomobil sürücüsü Bülent Salbaş ise tedavisinin ardından taburcu edildi. Salbaş taburcu edildikten sonra gözaltına alınıp, sevk edildiği adliyede tutuklandı.

 

 

Bodrum'da ölümlü kazaya neden olan sürücü, tedavisinin ardından tutuklandı

DHA

Bu haber toplam 6427 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.