'Doktorlar insanların yaşam meleği'

'Doktorlar insanların yaşam meleği'

VALİ Ersin Yazıcı, ülkemizde modern tıp eğitiminin başlangıcı olarak kabul edilen 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü'nü ziyaret...

A+A-

VALİ Ersin Yazıcı, ülkemizde modern tıp eğitiminin başlangıcı olarak kabul edilen 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

İl Sağlık Müdürlüğü'nde düzenlenen ziyarette Vali Ersin Yazıcı, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Başıbüyük ve beraberindeki heyetin Tıp Bayramı'nı kutladı. Sağlık çalışanları ve doktorlarla bir araya gelmekten dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Yazıcı, "Bizlere verdiğiniz emeğin hiçbir karşılığı olamaz. İnsanın kendisini en savunmasız hissettiği zaman maalesef ki hasta olduğu zamanlar oluyor. Sizler insanların o en zor döneminde yanlarında olup onlara umut aşılıyorsunuz. Doktorlar insanların yaşam meleği desek yanlış olmaz sanırım. Hastalarınızla kurduğunuz iletişim ve empati sayesinde onların en büyük moral kaynağı siz oluyorsunuz. İyi ki varsınız. Cansiperane bir şekilde görevinizi her şartta yapıyorsunuz. Sizlerin kıymetini en ufak bir olayda bile hemen anlıyoruz. Deprem bölgesinde çalışan sağlık çalışanlarımızın gösterdiği fedakârlıkları gördük. Deprem bölgesinde özveriyle çalıştınız Allah sizlerden razı olsun. Sizlerin nezdinde tüm sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı'nı kutluyorum ve hep güzel zamanlarda bir araya gelmeyi diliyorum" dedi.

Ziyaretin sonunda Vali Yazıcı, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Başıbüyük ve beraberindeki heyeti tebrik ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

FOTOĞRAFLI

'Doktorlar insanların yaşam meleği'

DHA

Bu haber toplam 202 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.