"Doğu Ekspresinde Cinayet" kapalı gişeyle sahnede!

"Doğu Ekspresinde Cinayet" kapalı gişeyle sahnede!

Antalya'da tiyatro tutkunlarını heyecanlandıran bir oyun kapalı gişeyle sahnede!

A+A-
Agatha Christie'nin polisiye klasiği "Doğu Ekspresinde Cinayet", görsel efektlerle zenginleştirilmiş bir sahne deneyimiyle ilk kez Tiyatro Ak’la Kara'da Antalya seyircisiyle buluşuyor. 11-12 Şubat tarihlerinde AKM Aspendos Salonu'nda, 13 Şubat'ta ise Manavgat AKM sahnesinde sergilenecek olan oyuna biletler, biletix ve biletinal gişelerinde satışa sunuldu.
 
Tiyatro Ak’la Kara, her sezon olduğu gibi bu sezonda da seyircilere birbirinden özel deneyimler sunmayı hedefliyor. Agatha Christie'nin unutulmaz eseri "Doğu Ekspresinde Cinayet", Atilla Şendil'in başarılı performansıyla Hercule Poirot karakterini canlandırırken, yönetmen koltuğunda ise tiyatro dünyasının usta isimleri Atilla Şendil ve Savaş Özdural oturuyor. Oyunda Nazan Diper, Özdemir Çiftçioğlu, Pelin Turancı, Hakan Akın gibi birbirinden yetenekli oyuncular da yer alıyor.
 
Oyun, görsel efektlerle zenginleştirilmiş bir sahne deneyimi sunarak seyircilere farklı bir atmosfer yaşatacak. Kar efekti, tren sisi ve sinematik görüntülerle dolu olan oyun, izleyicilere unutulmaz bir tiyatro şöleni vadediyor.
 
"Doğu Ekspresinde Cinayet", İstanbul'dan yola çıkan bir trenin içinde yaşanan gizemli bir cinayeti konu alıyor. Dünyanın en ünlü dedektifi Hercule Poirot'un yönlendirdiği bu heyecan dolu hikaye, izleyicileri sıradan bir yolculuktan çok daha fazlasına sürüklüyor. Katilin kimliği ve nedeni, trenin dağ başında mahsur kalmasıyla birlikte ortaya çıkmaya başlıyor, ve Poirot'un zekası bu karmaşık soruşturmayı çözmek için yarışıyor.

Bu haber toplam 1130 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.