DEVA’dan çifte kutlama

DEVA’dan çifte kutlama

Deva Partisi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü ve partinin 4. Kuruluş yıldönümünü HayatPark’a muhteşem katılımla kutladı

A+A-

Deva Partisi Antalya Kadın Çalışma Başkanlığı ile Konyaaltı İlçe Başkanlığı’nın ortaklaşa düzenlediği etkinlikte 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü ve DEVA Partisi’nin 4. Kuruluş yıldönümü hafta sonu HayatPark’ta kutlandı. Etkinliğe, Genel Merkezden Ahmet Burçin Yereli, Söner Kartal ve Hülya Metli’nin yanı sıra DEVA Partisi belediye başkan adayları ve halktan yoğun katılım oldu.

KADIN İSTERSE BAŞARIR

Kadınlar Günü ve partinin 4. Yaşını kutlamaktan büyük onur duyduklarını belirten DEVA Partisi Antalya Kadın Çalışma Başkanı Nuray Özkul, “Genel merkez yöneticilerime katıldıkları için teşekkür ediyorum. Yerel seçime kısa bir süre kala yaptığımız etkinliğe katılım oldukça yüksek oldu. Kadınların her alanda var olduğunu ve var olacağını, kadınların her türlü sorunun altında kalkabileceğini gösterdik” dedi.

ANTALYA’NIN DEVASI OLACAĞIZ

Yerel seçim çalışmalarına son sürat devam ettiklerini söyleyen DEVA Partisi Antalya İl Başkanı Özlem Arlıer ise, “Belediye başkan adaylarımız 7 gün 24 saat saha çalışmasına devam ediyor. Seçim gününe kadar çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Antalyalılar değişim istiyor. Bunu net bir şekilde görüyoruz. Antalya’nın DEVA’sı olacağız” diye konuştu.

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 787 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.