Deriden sanat eserleri ürettiler

Deriden sanat eserleri ürettiler

ANTALYA'da deri işleme sanatına ilgi her geçen gün artıyor. Genç ve yetişkin sanatseverler sabırla çalışarak deriden sanat eserleri üretiyor.

A+A-

ANTALYA'da deri işleme sanatına ilgi her geçen gün artıyor. Genç ve yetişkin sanatseverler sabırla çalışarak deriden sanat eserleri üretiyor. Görücüye çıkarılan rengârenk davul derisi sanat çalışması eserler beğeni yağdı.

125 KURSİYER DERİ ÇALIŞTI

Azize Kahraman Halk Eğitimi Merkezi (AKHEM) ile Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün iş birliğinde Muratpaşa Gençlik Merkezi'nde Ferda Eyisaraç'ın eğitmenliğinde açılan "iklim değişikliği', "küresel ısınma', "orman yangınları" ve "deprem" temalı Davul Derisinden Aksesuar Yapma Kursu'na 125 sanatsever kursiyer katıldı.

KURDELEYİ KAYMAKAM KESTİ

Kent merkezindeki bir alış veriş merkezinde açılan serginin kurdelesini Muratpaşa Kaymakamı Dr. Burhan Orhan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Akçil, AKHEM Müdürü Fedai Yaman, kurs öğretmeni Ferda Eyisaraç birlikte kesti. Muratpaşa Kaymakamı Dr. Burhan Orhan, sergilenen deri çalışması ve deri yakması çanta, cüzdan, duvar panosu, kıyafet, kıyafet üstü aksesuarları tek tek inceledi. Kurs öğretmeni Ferda Eyisaraç ile kursiyerle sohbet eden Kaymakam Orhan, serginin temasına değindi, doğanın korunması ve çevre bilincinin toplumun her kesimine yayılması gerektiğine vurgu yaptı.

SANATLA ÇEVRE EĞİTİMİ

FOTOĞRAFLI

Deriden sanat eserleri ürettiler

DHA

Bu haber toplam 154 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.