Depremzedeler için ürettiler

Depremzedeler için ürettiler

MUĞLA Olgunlaşma Enstitüsü'nde deprem bölgesine ulaştırılmak üzere çocuk ve yetişkinler için panço, atkı, bere, boyunluk, pantolon, kaban, pijama,...

A+A-

MUĞLA Olgunlaşma Enstitüsü'nde deprem bölgesine ulaştırılmak üzere çocuk ve yetişkinler için panço, atkı, bere, boyunluk, pantolon, kaban, pijama, battaniye gibi kıyafetler ile çocuklar için oyuncaklar; Menteşe Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde açılan fırın atölyesinde ise ilk etapta 20 bin çörek hazırlandı.

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve birçok ilde yıkıma sebep olan ve 15 milyon vatandaşın etkilendiği depremin yaraları sarılmaya çalışıyor. Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürütülen yardım kampanyalarının yanında meslek liseleri ve Olgunlaşma Enstitüleri de kolları sıvadı. Muğla Olgunlaşma Enstitüsünde kurulan atölyelerde yaklaşık 30 usta öğretici depremzedeler için çocuk ve yetişkinler için panço, atkı, bere, boyunluk, pantolon, kaban, pijama, battaniye gibi kıyafetler ile çocuklar için oyuncak üretiliyor. Yapılan kıyafet ve oyuncaklar paketlenerek deprem bölgesine gönderilecek.

20 BİN ÇÖREK HAZIRLANDI

FOTOĞRAF

Depremzedeler için ürettiler

DHA

Bu haber toplam 206 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.