Depremin simge fotoğrafını kumaş parçalarıyla tuvale aktardı

Depremin simge fotoğrafını kumaş parçalarıyla tuvale aktardı

ANTALYA'da yaşayan geri dönüşüm sanatçısı Aydın Yalçınkaya, 6 Şubat'ta meydana gelen depremin simge fotoğraflarından Azerbaycanlı Server Beşirli'nin...

A+A-

ANTALYA'da yaşayan geri dönüşüm sanatçısı Aydın Yalçınkaya, 6 Şubat'ta meydana gelen depremin simge fotoğraflarından Azerbaycanlı Server Beşirli'nin aracının üzerine yüklediği yorganlarla çekilen fotoğrafı tuvale aktardı.

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen, 11 ili etkileyen depremlerde binlerce bina yıkılırken, binlerce kişi de hayatını kaybetti. Felaketin duyulmasıyla birlikte dünyanın dört bir yanından Türkiye'ye yardım için kurtarma ekipleri yola çıktı. İnsani yardım malzemelerinin ulaştırılması için seferber olundu. Azerbaycan'da köylülerden topladığı yorganları, Türk ve Azerbaycan bayrağının dalgalandığı eski aracının tavanına yükleyen Server Beşirli'nin fotoğrafı, gündem oldu. Bu fotoğraf karesi, depremin simge fotoğrafları arasında yer aldı.

Antalya'da yaşayan geri dönüşüm sanatçısı Aydın Yalçınkaya, bu simge fotoğraf karesini, atık kumaş parçalarını parça parça birleştirerek tuvale aktarıp, resmetti.

FOTOĞRAFLI

Depremin simge fotoğrafını kumaş parçalarıyla tuvale aktardı

DHA

Bu haber toplam 255 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.