Çocuklar Döşemealtı'nda üşümeyecek

Çocuklar Döşemealtı'nda üşümeyecek

Yalova'da yardımsever bir firma, Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde ihtiyaç sahibi çocuklara mont dağıtımı gerçekleştirdi. 

A+A-

Momentum Groups firma sorumlusu Serap Dal "Ses Sizsiniz Eğitim Kültür Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı Kahraman Köktürk ile iletişime geçerek Momentum Group olarak kırsalda yaşayan çocuklarımızı sevindirmek istedik. Bir yaşından 14 yaş grubuna kadar çeşitli yaş grubu için kız ve erkek çocukları olmak üzere yaklaşık 70 kadar mont temin ettik. Bugün de Döşemealtı ilçesine bağlı Ahırtaş Mahallesinde dağıtımında bulunduk. " dedi.

MONTLAR TESLİM EDİLDİ
Ses Sizsiniz Eğitim Kültür Yardımlaşma Derneği Başkanı Kahraman Köktürk "Momentum Groups adına Serap Dal dernek üyelerimiz aracılığı ile bizimle iletişime geçti. Kendisine Antalyamızın güzide ilçeleri Döşemealtı ve Korkuteli ilçelerinde yardıma aracı olabileceğimizi söyledik. Özellikle ulaşımı açısından en son köyümüz olan ve Burdur'un Bucak ilçesine sınır olan Ahırtaş Mahallemizde ilkokul ve ortaokul öğrencilerine dağıtılmak üzere köy muhtarımız Osman Akın ile iletişime geçtik. Bugün Ahırtaş köyünde muhtarımız Osman Akın beye  montları teslim ediyoruz. daha önce de bayramlık kıyafetleri Döşemealtı Karaveliler mahallesinde dağıtımda bulunmuştuk" dedi. Antalya Döşemealtı Ahırtaş Mahalle Muhtarı Osman Akın etkinliğe destek veren herkese teşekkür etti. 
 


Bu haber toplam 678 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.