Cansız bedeni 12 gün sonra bulunmuştu, cenazesi bugün defnedildi

Cansız bedeni 12 gün sonra bulunmuştu, cenazesi bugün defnedildi

Mersin'de bayramın ikinci günü kaybolan ve 12 gün sonra cansız bedeni bulunan 54 yaşındaki Mahmut Saat, yapılan otopsinin ardından toprağa verildi.

A+A-

Mersin'de bayramın ikinci günü kaybolan ve 12 gün sonra cansız bedeni bulunan 54 yaşındaki Mahmut Saat, yapılan otopsinin ardından toprağa verildi. Jandarma, şüpheli ölüm olayıyla ilgili geniş çaplı soruşturmasını sürdürüyor.

Olay, Ramazan Bayramı'nın ikinci günü olan 3 Mayıs Salı günü meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Erdemli ilçesine bağlı Tömük Merkez Mahallesi 20. Sokakta ikamet eden Fadime (71) ve Mustafa Saat (84) çiftinin 5 çocuğundan en büyüğü olan 54 yaşındaki Mahmut, evden çıkarak kayıplara karıştı. Aile, bekar olan oğullarından uzun süre haber alamayınca durumu önce yakınlarına ardından da jandarma ekiplerine haber verdi. Hem mahalleli hem de ekipler tarafından arama yapılmasına rağmen Saat'ten bir haber alınamadı. 14 Mayıs günü akşam saatlerinde ilçeye bağlı Hacıalanı yaylasının yerleşim alanına yaklaşık 2 kilometre uzaklıkta ormanlık alanda hayvanlarını güden çoban bir cesetle karşılaştı. Cesedi gören çoban durumu muhtara bildirerek jandarmaya haber verdi. Olay yerine giden ekipler, inceleme yapmasının ardından cenaze önce Erdemli Devlet Hastanesi morguna ardından da otopsi için adli tıpa gönderildi. Şahsın Mahmut Saat olduğu hem teşhis hem de tespitle kesinlik kazanırken otopsi sonrası cenazesi ilçeye gönderildi. Bugün Tömük Yeşildere Mezarlığı'na kılınan cenaze namazının ardından Saat'in cenazesi toprağa verildi. Bugün aile ve yakınlarının katıldığı cenaze töreninde baba Mustafa ve anne Fadime Saat gözyaşı döktü.

Öte yadan olayın şüpheli olması nedeniyle ise jandarma ekipleri tarafından soruşturmanın titiz olarak yürütüldüğü öğrenildi.

Bu haber toplam 249 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.