Buldukları para dolu çantayı sahibine ulaştırdılar

Buldukları para dolu çantayı sahibine ulaştırdılar

MUĞLA'nın Marmaris ilçesi belediyesinde görevli özel güvenlik görevlileri Ercan Ayhan ve Turgay Aydoğan, 19 Mayıs Gençlik Meydanı'nda buldukları içinde...

A+A-

MUĞLA'nın Marmaris ilçesi belediyesinde görevli özel güvenlik görevlileri Ercan Ayhan ve Turgay Aydoğan, 19 Mayıs Gençlik Meydanı'nda buldukları içinde toplam 50 bin liralık döviz ve Türk lirası bulunan çantayı polis aracılığıyla sahibi olan Rus turist Sergei Lunekla ulaştırdı. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Ayhan ve Aydoğan'ı örnek davranışları nedeniyle kutladı.

Marmaris Belediyesi'nde görevli özel güvenlik görevlileri Ercan Ayhan ve Turgay Aydoğan, 19 Mayıs Gençlik Meydanı'ndaki gece nöbetleri sırasında, bir çanta buldu. Aydoğan ve Ayhan, içinde yüklü miktarda toplam 50 bin liralık döviz ve Türk lirası, pasaport ve kimlik kartı bulunan sırt çantasını birinin unuttuğunu düşünüp, durumu, polis merkezine bildirdi. Ardından da çantadaki kimlik bilgilerinden çantanın sahibi olan Rus turist Sergei Lunekla'ya ulaşılıp, çantası teslim edildi. Çantasının bulunmasına sevinen Lunekla, görevlilere teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Buldukları para dolu çantayı sahibine ulaştırdılar

DHA

Bu haber toplam 208 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.