Bodrum’a su veren ikinci baraj da kurudu

Bodrum’a su veren ikinci baraj da kurudu

MUĞLA'nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum'u besleyen Mumcular Barajı'nda su seviyesinin dip seviyeye ulaşmasının ardından baraj kapatıldı.

A+A-

MUĞLA'nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum'u besleyen Mumcular Barajı'nda su seviyesinin dip seviyeye ulaşmasının ardından baraj kapatıldı. Kenti besleyen bir diğer baraj olan Geyik Barajı'nda da su seviyesi yüzde 13'lerden dip seviyeye düştü. Bu kapsamda, Geyik Barajı'nın da perşembe günü kapatılacağı belirtildi.

Dünyanın en önemli turizm merkezlerinden biri olan Bodrum'da barajlarda su tükendi. Geçtiğimiz hafta kenti besleyen barajlardan biri olan Mumcular Barajı'nda su seviyesinin dip seviyeye inmesi nedeniyle su akışı durdu. Bununla birlikte Mumcular Barajı kapatıldı. Kenti besleyen bir diğer baraj olan Geyik Barajı'nda geçtiğimiz hafta su seviyesi yüzde 13'lerden dip seviyeye düştü. Bununla birlikte barajın perşembe günü kapatılacağı belirtildi.

MUSKİ'DEN AÇIKLAMA

Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada şöyle denildi:

FOTOĞRAFLI

Bodrum’a su veren ikinci baraj da kurudu

DHA

Bu haber toplam 146 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.