BİZ KAZANACAĞIZ, KEPEZ KAZANACAK

BİZ KAZANACAĞIZ, KEPEZ KAZANACAK

CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında yaptığı konuşmada “Birbirimizi sevdikçe kazanacağız. Sevgiyle kazanacağız, akılla kazanacağız, hep birlikte kazanacağız. Biz kazanacağız, Kepez Kazanacak” dedi.

A+A-
 Cumhuriyet Halk Partisi Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz’ün Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı yapıldı. Açılışa CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Antalya Milletvekilleri, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. SKM açılışında konuşan Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, ‘devlet adamlığı’ vurgusu yaparken, ‘Birbirimizi sevdikçe kazanacağız. Sevgiyle kazanacağız, akılla kazanacağız, hep birlikte kazanacağız. Biz kazanacağız, Kepez Kazanacak.” diye konuştu.
 
ÖNCE İNSAN
 
‘İnsan yaşat ki devlet yaşasın’ sözünün rehberliğinde ‘önce insan’ diyerek yola çıktıklarını hatırlatan Kocagöz, “Bir yazarın söylediği gibi “Bir siyasetçi gelecek seçimi, bir Devlet adamı gelecek kuşakları düşünür.” Biz Siyasetçi gibi değil Devlet adamı gibi düşünüyoruz, yani önümüzdeki seçimi değil gelecek nesilleri düşünüyoruz. Kepez’de binalar dikildi, caddeler açıldı, tramvaylar geldi mahalle içlerine girdiğinizde yalın ayaklı çocukları, evsiz barksız insanları, uyuşturucuya yakalanmış gençleri göreceksiniz. Kepez’e bir yağmur yağdı. Kepez suyun altında kaldı. Kepez’de çok acı var yoksulluk var bu kent kalpleri ve hayalleri kırık insanlarla dolu. İşte ben bu yokluk, yoksulluk ve yoksunluğu yok etmek için belediye başkanı olmak istiyorum. Başka adaylar gibi, gideceğim mahalleyi navigasyonla bulan değil, başkaları gibi hem Kepez’i hem de belediyeciliği öğrenmeye değil, 20 yıllık belediyecilik tecrübemi uygulayabilmek için belediye başkanı olmak istiyorum. Gençlerimizi uyuşturucu batağından kurtarıp, geleceğe tok ve güvenle bakabilmeleri için belediye başkanı olmak istiyorum” dedi.
 
KEPEZ’İ HALK YÖNETECEK
 
Kepez’de aklında ve halkın yöneteceği bir anlayışı kabul edeceklerine dikkat çeken Kocagöz, “Öfkelenmeden, ötekileştirmeden, barış ve huzurun egemen olduğu bir kent için belediye başkanı olmak istiyorum. Bunları gerçekleştirebilmek için bugün atacağımız adımlar çok önemlidir. Bu adımları, siz Cumhuriyet Halk Partili yol arkadaşlarımla ve ortak paydası sevgi ve merhamet olan iyi insanlarla atacağız. Bu adımları, “kazanılan 1 liranın, bulunan 10 liradan kıymetli olduğunu” “yapılacak hatanın, hilekarlıktan daha onurlu olduğunu” bilen insanlarla atacağız. Ortak noktaları Atatürk, Bayrak, Vatan ve Millet olan siz yol arkadaşlarımla atacağız” şeklinde konuştu.
 
ADIMLARI BİRLİKTE ATMAYA VAR MISINIZ?
 
650 bin Kepezlinin Kepez Belediyesi bütçesinin eşit hissedarı olduğunu söyleyen Kocagöz, toplanan vergilere rağmen bir ilçede açlık, yokluk ve yoksulluğun olmasını rant düzenine bağladı. Kocagöz, “Biz bu rant düzenini değiştireceğiz. Rantçı anlayış yerine halkçı anlayış getireceğiz. Rant belediyeciliği değil, halk belediyeciliği yapacağız. Hayallerimiz ve hayallerinizdeki Kepez’i inşa etmemiz için, Büyükşehir’de bir 5 yıl daha hizmet edebilmemiz için, çok çalışmalıyız, sıkmadığımız el, çalmadığımız kapı kalmamalı. İnsanlarımızı ikna değil, inanmalarını sağlamamız gerekli, çünkü ikna edilenler başkaları tarafından da ikna edilebilirler” dedi.
 
DEĞİŞİMİN TAM VAKTİ
 
Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı olarak kavgayı değil, kardeşliği çoğaltmaya geldiklerini belirten Kocagöz, konuşmasına şöyle devam etti: Birbirimizi sevdikçe kazanacağız. Sevgiyle kazanacağız, akılla kazanacağız, hep birlikte kazanacağız. Biz kazanacağız, Kepez Kazanacak. 10 bin lira emekli maaşıyla geçinmeye çalışan emeklimizle, 17 bin lira asgari ücretle çocuklarını büyütmeye çalışan kardeşimizle ve sizinle kazanacağız. 30 yıldır hiçbir seçimde 1. Parti olamayan Cumhuriyet Halk Partisini bu seçimde iktidar yapmaya söz veriyorum. Adında Halk olan, Cumhuriyet Halk Partisini, Halkın partisi yapmaya söz veriyorum. Ve diyorum ki Değişimin tam vakti. Değiştirmeye VAR MISINIZ? Türkiye İttifakını yapmaya HAZIR MISINIZ?
 
Hani derler ya “Büyük balık, küçük balığı yer demişler, halt etmişler, siz sardalya değil, yunus balığısınız isterseniz dağları yıkarsınız.” Siz olduğunuzdan büyüksünüz, Siz olduğunuzdan iyisiniz, Siz olduğunuzdan güzelsiniz, Sizleri sevgiyle, saygıyla selamlıyorum”

Bu haber toplam 908 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.