Başkan Yücel: Tüm gücümüzle yaraları saracağız

Başkan Yücel: Tüm gücümüzle yaraları saracağız

ALANYA Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile kamu kurumları iş birliğiyle depremzedeler için yardım kampanyası başlatıldı.

A+A-

ALANYA Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile kamu kurumları iş birliğiyle depremzedeler için yardım kampanyası başlatıldı. Başkan Yücel, "Tüm gücümüzle ve dualarımızla milletimizin yanındayız" dedi.

Alanya Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen yıkıcı depremin ardından kentte yardım seferberliği başlattı. Günün ilk saatlerinden itibaren yetkili kişi ve kurumlarla irtibata geçen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya AKUT ekiplerinin bölgeye sevkiyatı için çalışma başlattı. 31 kişilik AKUT ekibi Alanya Belediyesi tarafından yardım malzemeleriyle 1 kamyon, 1 otobüs, 1 kamyonet ve 6 personel eşliğinde bölgeye götürüldü.

'10 TIR MALZEME TOPLANDI, BAĞIŞLAR DEVAM EDİYOR'

AFAD'ın koordinesi, Alanya Kaymakamlığı, Alanya Belediye Başkanlığı ve sivil toplum örgütlerinin işbirliğinde yardım kampanyası başlatıldı. Mahmutlar, Atatürk Anıtı ve Gençlik Merkezi, Konaklı ve Avsallar'da yardım merkezleri kuruldu. Eldiven, mont, bot, bere, çocuklar için mont ve kışlık giysi, tüplü katalitik soba, tüp, yatak, battaniye, powerbank, gıda kolisi (konserve), çocuk bezi, çocuk maması, temizlik ve hijyen malzemesinden oluşan 10 TIR yardım malzemesi toplandı.

KEPÇE, KAMYON, TIR VE AMBULANS GÖNDERİLDİ

Alanya Belediyesi, bölgede ihtiyaç olan iş makinelerinin de sevkiyatını sürdürüyor. Deprem bölgesine iş makinesi ve personel göndermeye başladıklarını belirten Başkan Yücel, "Ülkemizde yaşanan deprem afeti sebebiyle olağanüstü bir durumdayız. Öncelikle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Bölgeye 10'dan fazla taşıyıcı ve yükleyici iş makinesi, ambulans ve otobüslerimizi bölgeye sevk ettik. İhtiyaç halinde tüm ekip ve araçlarımızla hazır halde bekliyoruz" dedi.

'YARDIM KAMPANYASI 5 NOKTADA SÜRECEK'

FOTOĞRAFLI

Başkan Yücel: Tüm gücümüzle yaraları saracağız

DHA

Bu haber toplam 204 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.