ATSO'dan Kaleiçi'ne tam destek

ATSO'dan Kaleiçi'ne tam destek

ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkan Ali Bahar ve yönetim kurulu üyeleri, tarihi Kaleiçi Semti'nde bulunan ATSO üyelerinin sorunlarını tespit etmek...

A+A-

ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkan Ali Bahar ve yönetim kurulu üyeleri, tarihi Kaleiçi Semti'nde bulunan ATSO üyelerinin sorunlarını tespit etmek için çalışma başlattı. Başkan Ali Bahar, "Bizim anlayışımız sonuç alıncaya kadar sorunun peşini bırakmadan, çözüm için gayret göstermektir" dedi.

ATSO Başkanı Ali Bahar, Başkan Yardımcısı Fatih Kabadayı, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Murat Totoş, Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Hacısüleyman, 36. Grup Meslek Komite Başkanı ve Kaleiçi Otelciler ve Esnaflar Derneği Başkanı Hasan Yetkil, Kaleiçi Kültür ve Yaşam Derneği Başkanı Fikret Çağan ve ATSO Meclis üyeleriyle beraber, Kaleiçi'ndeki ATSO üyelerini ve esnafı ziyaret etti. ATSO Başkanı Bahar, öneri ve beklentiler hakkında bilgiler aldı. ATSO Başkanı Ali Bahar ve yönetim kurulu üyeleri, esnaf turundan sonra Antalya Kültür Sanat'ta (AKS) düzenlenen toplantıda, bölgede faaliyet gösteren ATSO üyeleri, Kaleiçi esnafı, esnaf temsilcileri ve muhtarlarla bir araya geldi.

'ATSO HERKESE FAYDA SAĞLAYAN BİR KURUM OLACAK'

Toplantıda konuşan Başkan Ali Bahar, yönetim kurulu olarak ilk bölgesel toplantıyı Kaleiçi'nde yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını kaydetti. ATSO'nun herkese fayda sağlayan bir kurum haline gelmesinin öncelikli hedefleri olduğunu aktaran Başkan Bahar, "Öncelikle "Antalya Ticaret Sanayi Odası para almaktan başka ne işe yarar" algısını 2 yıl içerisinde yıkacağımızı söyledik. ATSO'nun herkese fayda sağlayan bir kurum haline gelmesi, öncelikli hedefimizdir. Bunun için gerçekten çok çalışıp, çok emek vereceğiz. Gördüğünüz gibi hem yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla, hem AR-GE çalışanlarımız, hem de profesyonel arkadaşlarımızla yanınızdayız. Konuştuğumuz her şey burada not edilecek ve bunların lobisi yapılacak" dedi.

'ÜYELERİMİZLE AYNI ZEMİNE BASACAĞIZ'

Başkan Bahar, ATSO'nun "Antalya'nın en büyük sivil toplum kuruluşudur" söylemi yerine, "ATSO, Antalya'nın en büyük lobi kuruluşudur" söylemini benimsediklerini ifade etti. ATSO Başkanı Bahar, şöyle konuştu;

"En büyük lobi kuruluşu demek kalkıp sizin için koşacağız demektir. Bizim anlayışımız bu şekildedir. Bize, bölgeyle ilgili her şeyi anlatmanızı rica ediyoruz. Sizler için buradayız. Size çok yakınız. Biz başkancılık oynamaya gelmedik. Sizinle aynı zemine basacağız. Sonuç alıncaya kadar da sorunun lobisini yapacağız. İcra konusunda inatçıyız. Sorunlarınıza bu şekilde yaklaşıp çözme gayreti içinde olacağız."

ESNAFIN TALEPLERİ

FOTOĞRAFLI

ATSO'dan Kaleiçi'ne tam destek

DHA

Bu haber toplam 220 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.