Antalyaspor Kulübü Başkanı Çetin: Genel kurulda birden fazla liste olacağını düşünüyorum

Antalyaspor Kulübü Başkanı Çetin: Genel kurulda birden fazla liste olacağını düşünüyorum

ANTALYASPOR Kulübü Başkanı Aziz Çetin, "Antalyaspor şehrimizin en büyük markası. Antalyaspor'un daha güzel günleri olacak. Devam eden yönetim de var....

A+A-

ANTALYASPOR Kulübü Başkanı Aziz Çetin, "Antalyaspor şehrimizin en büyük markası. Antalyaspor'un daha güzel günleri olacak. Devam eden yönetim de var. Genel kurulda kaos, belirsizlik olmayacak. Kurulda birden fazla liste geleceğini düşünüyorum" dedi.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Aziz Çetin, Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlediği toplantıda gazetecilerle bir araya geldi. Çetin, kendisinden sonraki dönemde Antalyaspor A.Ş.'de başkanlık yapıp istifa kararı olan Sabri Gülel'in söylemlerini eleştirdi. Antalyaspor A.Ş. başkanlığı sürecinde Gülel'e destek olduklarını anlatan Çetin, Gülel'in kendisine yönelik eleştirilerine tepki gösterdi.

Gülel'in kendisini farklı ithamlarla suçladığını dile getiren Çetin, "Antalyaspor'un marka değerini düşündüğümüz için konuşmadık, muhatap olmadık. Gereksiz saldırıya uğradık. Biz çalışması anlamında kendisine engel olmadık. Antalyaspor'un zararına olan söylemlere sessiz kaldık. Benim için aslolan Antalyaspor'un menfaatidir, kurumsal değerinin zedelenmemesidir. Antalyaspor camiası içerisinde bir başkanın Antalyaspor'a saldırdığını hiç görmedik. Amacım Antalyaspor'un yıpranmamasıydı. Antalyaspor Kulübü'nün demirden zırh gibi olduğu unutuldu. Kulübü yıpratacağı düşünüldü. Artık Antalyaspor A.Ş. başkanı olmadığım için kolaylıkla konuşabilirim" dedi.

Sabri Gülel'in kendisi hakkında Antalyaspor'u zarara uğrattığı yönündeki söylemlerine tepki gösteren Çetin, ekonomik faaliyetlere yönelik evrakı gösterip iddiaların asılsız olduğunu söyledi. Çetin, "Antalyaspor'a gelen tüm başkanlar verdiği parayı faiziyle geri aldı. Ali Şafak Öztürk ve Fikret Öztürk haricinde Antalyaspor'un kimseye borcu kalmadı. Kulüpten alacağı yok, hala borcu var" diye konuştu. Çetin, Antalyaspor A.Ş.'nin genel kurulunda Antalya'ya faydalı adayın seçileceğine inandığını belirtti.

Genel kurula ilişkin düşüncelerini aktaran Çetin, "Antalyaspor şehrimizin en büyük markası. Antalyaspor'un daha güzel günleri olacak. Devam eden yönetim de var. Genel kurulda kaos, belirsizlik olmayacak. Kurulda birden fazla liste geleceğini düşünüyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

DHA

Bu haber toplam 132 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.