Akra Caz Festivali'ne Fazıl Say'lı kapanış

Akra Caz Festivali'ne Fazıl Say'lı kapanış

Caz ve dünya müziğinin ünlü isimlerini sanatseverle buluşturan ve bu yıl altıncısı gerçekleşen Antalya Akra Caz Festivali, 6-7 Ekim tarihlerinde dünyaca...

A+A-

Caz ve dünya müziğinin ünlü isimlerini sanatseverle buluşturan ve bu yıl altıncısı gerçekleşen Antalya Akra Caz Festivali, 6-7 Ekim tarihlerinde dünyaca ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say'ın büyük beğeni toplayan yeni eseri "Dünya Anne'nin iki konseriyle son buldu.

Fazıl Say'a güçlü sesiyle Serenad Bağcan ile iki önemli caz müzisyeni Volkan Hürsever (kontrbas) ve Ferit Odman'ın (davul) eşlik ettiği, eser sunumlarını ise Yekta Kopan'ın gerçekleştirdiği konserlerde sanatçılar izleyiciler tarafından dakikalarca alkışlandı.

fer Youssef, Judi Jackson, Buika, İlhan Erşahin, Hüsnü Şenlendirici, Alp Ersönmez, Volkan Öktem, İzzet Kızıl, Çağrı Sertel, Tolga Bilgin, Jelly Beans, Elif Çohaz Quintet, IWS Collective, Igor Butman, Barbara Ubel, Moskova Caz Orkestrası, Fazıl Say, Serenad Bağcan, Volkan Hürsever, Ferit Odman ve Yekta Kopan gibi sanatçıları ve grupları sanatseverlerle buluşturdu. Festivalin yedincisi ise önümüzdeki yıl 24 Mayıs - 12 Haziran 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek.

FOTOĞRAFLI

Akra Caz Festivali'ne Fazıl Say'lı kapanış

DHA

Bu haber toplam 279 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.