Akdeniz’de 3.9 Büyüklüğünde Deprem

Akdeniz’de 3.9 Büyüklüğünde Deprem

Akdeniz'de Mersin'in Anamur ilçesinin 61 kilometre açığında 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

A+A-

Akdeniz'de Mersin'in Anamur ilçesinin 61 kilometre açığında 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD), yapılan açıklamaya göre Mersin'in Anamur ilçesinde Akdeniz'in 61 kilometre açığında saat 12.43'de 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin 19.80 kilometre derinlikle olduğu kaydedildi.

Önceki gün de Anamur'un 132 kilometre açığında Akdeniz'de 6.4 büyüklüğünde deprem meydana gelmiş Mersin ve Antalya başta olmak üzere bir çok kentten hissedilmişti.

Bu haber toplam 251 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. DHA ve İHA haberlerinden internet sitemiz sorumlu değildir. Ajans haberleri editör müdahalesi olmadan sitemizden otomatik RSS sistemiyle yayınlanır.