Akaryakıtçılardan sitem

Akaryakıtçılardan sitem

ANTALYA Akaryakıt Satıcıları Derneği Başkanı Ali Yılmaz, akaryakıt istasyonlarının Gayri Sıhhi Müessese (GSM) ruhsatı alma konusunda, Büyükşehir'den...

A+A-

ANTALYA Akaryakıt Satıcıları Derneği Başkanı Ali Yılmaz, akaryakıt istasyonlarının Gayri Sıhhi Müessese (GSM) ruhsatı alma konusunda, Büyükşehir'den kaynaklı zorluk çektiklerini söyledi.

Büyükşehir'in kendi içerisinde eş güdümlü çalışamadığını, akaryakıtçılarla birlikte bir komisyon kurmadıkları için de problemlerin her gün artarak devam ettiğini kaydeden Yılmaz, şu açıklamayı yaptı:

"GSM ruhsatı almak için akaryakıt istasyonları aylarca bekletilmektedir. Büyükşehir'e şikayet ve taleplerimizi defalarca iletmemize rağmen çözüme ulaşamadık. Antalya Büyükşehir sınırları içinde 400 LPG, akaryakıt istasyonu ve onlarca da mutfak tüpü satıcıları var. Çalışanları ile birlikte 20 bin kişi bu sorunlardan etkileniyor. Akaryakıtçılar olarak sorunları siyasi zemine taşımadan çözmekten yanayız. Biz akaryakıtçılar, çözüm için gerekirse siyasi birliktelik sergilemekten de kaçınmayız."

'SÜREKLİ SAĞILACAK İNEK DEĞİLİZ'

Akaryakıt istasyonlarının 7/24 saat açık marketleri, tuvaletleri, yıkamaları, güvenlik kameraları, mescit gibi hizmetleri ile kamuya hizmet eden alanlardan sayılması gerektiğine vurgu yapan Ali Yılmaz, açıklamasını şöyle sürdürdü:

FOTOĞRAFLI

DHA

Bu haber toplam 191 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.