AK Partili Gökcan: Muğla'ya 3.5 milyon turist geldi

AK Partili Gökcan: Muğla'ya 3.5 milyon turist geldi

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan bir dizi ziyaret kapsamında Muğla'nın Bodrum'a geldi.

A+A-

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan bir dizi ziyaret kapsamında Muğla'nın Bodrum'a geldi. Muğla'nın bu yıl turizmde altın çağı yaşadığını söyleyen Gökcan, "Muğla'ya gerek hava gerekse deniz yoluyla bu yıl 3.5 milyonun üzerinde turist geldi. Yerli turist anlamında baktığımız da 5 milyonun üzerinde turist bu yıl Muğla'ya geldi" dedi.

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan bir dizi ziyaret kapsamında Bodrum'a geldi. Gökcan ilk olarak yeni hizmete açılan Bodrum Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Gökcan'a, AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen ve partililer eşlik etti. Hastanedeki temaslarının ardından Gökcan Bodrum'da sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

Yeni açılan devlet hastanesinin 200 yatak kapasitesine çıkarılacağını belirten Gökcan, "Bodrumluların uzun zamandır beklediği Bodrum Devlet Hastanesi yaklaşık 3 hafta önce hasta kabulüne başladı. Bodrum'a ve Muğla'ya hayırlı uğurlu olsun. Bodrum'a yakışır bir devlet hastanesi olmuş. Hasta yatak kapasitesi 150 ama Sağlık Bakanımız ile yaptığımız görüşme sonrası Bakanımız yatak kapasitesinin 200'e çıkarılacağı müjdesini verdi. Yazın artan Bodrum nüfusu açısından oldukça önemli. Bodrum'da anjiyo hizmeti sadece özel bir hastanede yapılıyordu. Yeni hastanemizde anjiyo ile ilgili bölüm hazırdı. Sadece cihazın gelmesini bekliyorduk. Sayın Sağlık Bakanımız talip verdi artık Bodrum'da yaşayan vatandaşlarımız özel hastaneye gitmeden Bodrum Devlet Hastanesi'nde anjiyosunu yaptırabilecek. Hastanemizi dolaştık, 27 yoğun bakım ünitesi var. 15 yeni doktorumuz geldi. Önümüzdeki günlerde eksik doktorlarımız da gelecek. Eski devlet hastanesini de Bakanımızla görüşmüştük. Eski boşalan hastane Bodrum'da ağız ve diş sağlığı hastanesi olarak yapılacak" ifadelerini kullandı.

'TURİZMDE ALTIN YIL'

FOTOĞRAFLI

AK Partili Gökcan: Muğla'ya 3.5 milyon turist geldi

DHA

Bu haber toplam 250 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.