Ağabeyine kızdı, bıçaklı eyleminden arkadaşı vazgeçirdi

Ağabeyine kızdı, bıçaklı eyleminden arkadaşı vazgeçirdi

ANTALYA'da ağabeyi ile tartışan Şenol S. (43), evdeki ekmek bıçağını boğazına dayayıp, sokağı kapattı.

A+A-

ANTALYA'da ağabeyi ile tartışan Şenol S. (43), evdeki ekmek bıçağını boğazına dayayıp, sokağı kapattı. Polisin uzun süre ikna etmeye çalıştığı Şenol S.'yi mahalleden bir arkadaşı ikna etti. Şenol S. elini öptüğü arkadaşına, "Bana bir şey olmasın, çocuklarımın yüzüne bakamam" dedi.

Olay, Kepez İlçesi Kütükçü Mahallesi 2973 Sokak'ta saat 10.30 sıralarında meydana geldi. Bir süredir psikolojik tedavi gören 2 çocuk babası Şenol S., alkol aldı, ardından ağabeyi Birol S.'yi arayarak eve gelmesini istedi. İddiaya göre ikili telefonda tartıştı. Daha sonra evdeki ekmek bıçağını alarak sokağa çıkan Şenol S., bıçağı boğazına dayayıp, bağırmaya başladı.

İKNA ETMEK İÇİN UZUN SÜRE UĞRAŞTILAR

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis uzun süre Şenol S.'nin elindeki bıçağı bırakması için ikna etmeye çalıştı. Polise ve ağabeyine tepki gösteren Şenol S., saatlerce ikna olmadı. Alnında ve boğazında hafif kesikler oluşan Şenol S., bir ara ağabeyinin olay yerine geldiği 64 ACJ 912 plakalı hafif ticari araca binmek istedi. Çevredekilerin uzaklaşması şartıyla araca binip olay yerinden uzaklaşacağını belirten Şenol S.'ye bıçağı bırakması şartıyla, araca binmesine izin verildi.

ÇÖP KONTEYNERİ ÜZERİNE ÇIKTI

FOTOĞRAFLI

Ağabeyine kızdı, bıçaklı eyleminden arkadaşı vazgeçirdi

DHA

Bu haber toplam 154 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.