Adana’da sürücüyü “aşk vaadiyle” kandırıp gasp eden 3 zanlı tutuklandı

Adana’da sürücüyü “aşk vaadiyle” kandırıp gasp eden 3 zanlı tutuklandı

Adana'da yoldan geçen otomobile binip sürücüyü "aşk vaadiyle" kandırdıktan sonra iki erkek arkadaşını çağırıp şahsı gasp ettiği öne sürülen...

A+A-

Adana'da yoldan geçen otomobile binip sürücüyü "aşk vaadiyle" kandırdıktan sonra iki erkek arkadaşını çağırıp şahsı gasp ettiği öne sürülen kadın ile ona yardım eden 2 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre olay, 23 Eylül günü saat 03.00 sıralarında Yüreğir ilçesi Alihoca Mahallesi'ndeki boş bir arazide meydana geldi. Gece iş yerinden çıkıp otomobille evine giden Mehmet Resul D. (51), yol kenarında kendisine el kaldıran Gürcü G.'nün (22) yanında durdu. Gürcü G., eve gitmek istediğini söyleyip Mehmet Resul D.'den kendisini bırakmasını istedi. Mehmet Resul D., bırakabileceğini söyleyerek kadını aracına aldı. Bir süre yolda ilerledikten sonra Gürcü G., "Bir şeyler içelim" teklifinde bulundu. Bunun üzerine Mehmet Resul D. ile kadın, içki alıp boş bir arazide durdu. Bir süre sonra otomobile binen 2 kişi, Mehmet Resul D.'yi darp ederek anahtarını aldı. Otomobille yola çıkan şüpheliler, Mehmet Resul D.'yi cep telefonu ve cüzdanını aldıktan sonra yol kenarına bırakıp kayıplara karıştı. Mehmet Resul D.'nin ihbarı üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Bölgedeki ve şüphelilerin kaçış güzergahındaki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, olayı Abdurrahman S. (26) ve Emrullah A.'nın (33) gerçekleştirdiğini belirledi. Şüphelilerin otomobilin plakasını söktükleri ve son olarak Cumhuriyet Mahallesi'ne gittikleri tespit edildi. Sokağa giden ekipler, otomobili terk edilmiş halde buldu. Polis, şüphelileri Seyhan ilçesi 19 Mayıs Mahallesi'nde saklandıkları adrese yapılan operasyonla yakaladı.

Emniyete götürülen Gürcü G., "Bir şeyler içiyorduk. Sonra Abdurrahman ve Emrullah geldi ve adamı dövdü. Otomobili de alıp götürdüler. Benim olayla bir ilgim yok" dedi.

Diğer şüpheliler ise Gürcü G.'nin kendilerinden yardım istediğini, bu nedenle yanına gittiklerini öne sürdü. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Bu haber toplam 228 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.