ZİÇEV gönüllülerine sushi dersi !

ZİÇEV gönüllülerine sushi dersi !

Katılımcıların farklı çeşitlerde sushi yapmayı öğrendikleri atölye çalışmasının ardından kendilerine ‘Sushi Sertifikaları’ verildi.

A+A-
 Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı Antalya Şubesi’nin dursuz duraksız çalışan gönüllülerine Antalya Sushico Lara’da, Executive Şef Yukata Hoshino tarafından “Sushi Atölye Çalışması” yapıldı. Katılımcıların farklı çeşitlerde sushi yapmayı öğrendikleri atölye çalışmasının ardından kendilerine ‘Sushi Sertifikaları’ verildi.
 
ZİÇEV Antalya Şube Başkanı Aylin Ayaz Yılmaz ve ZİÇEV gönüllüsü Güldal Siğinç’in birlikte organize ettikleri, Sushico Lara Restoran’ın ev sahipliğinde düzenlenen  “Sushico Sushi Atölyesi”nde katılımcılar eğlenceli ve verimli bir gün geçirmenin keyfini yaşadılar.
 
Sushico Türkiye Executive Şef Yukata Hoshino’nun iyilik için çarpan kalplere farklı bir gün geçirmelerini sağlamak için verdiği Sushi Eğitimi, katılımcılar için çok farklı bir deneyim oldu. Gün boyu çeşitli sushi denemeleri yapan gönüllüler, günün sonunda Sushico Sushi Sertifikası almaya da hak kazandılar.
 

Bu haber toplam 2795 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.