Yürümekte güçlük çekerken ameliyat sonrası tenise başladı

Yürümekte güçlük çekerken ameliyat sonrası tenise başladı

Burdur'da 8 yıldır dizlerindeki rahatsızlık nedeniyle yürümekte güçlük çeken Müzeyyen Akpınar (54), ameliyat olup sağlığına kavuştuktan sonra hayalini...

A+A-

Burdur'da 8 yıldır dizlerindeki rahatsızlık nedeniyle yürümekte güçlük çeken Müzeyyen Akpınar (54), ameliyat olup sağlığına kavuştuktan sonra hayalini kurduğu tenis sporunu öğrenmek için kortta raket sallamaya başladı. Akpınar, turnuvalara katılıp, veteranlar kategorisinde madalya kazanmayı istediğini söyledi.

Burdur Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde görevli Müzeyyen Akpınar, 2015'ten itibaren iki dizindeki kıkırdak kaybına bağlı olarak eğrilikten yürüme güçlüğü yaşamaya başladı. Hayatını olumsuz etkileyen rahatsızlıktan dolayı Akpınar, ilgi duyduğu tenis sporunu öğrenemedi. Yaklaşık 3 ay önce ameliyat olan Akpınar'a robot yardımlı total diz protezi tedavisi uygulandı. Tedavisi tamamlanan Akpınar, en çok yapmak istediği spor olan tenisi öğrenmek için kursa katıldı.

Haftanın 2 günü Burdur Tenis İl Temsilcisi ve antrenör Hasan Korkmaz ile kortta tenis çalışan Akpınar, veteranlar turnuvasında madalya kazanmayı hedeflediğini söyledi. Akpınar, "Yıllardır tenis oynamayı özlemle bekledim, çok istedim. Sağlık problemlerim nedeniyle öğrenemedim. 3 ay önce ameliyat geçirdim. Dizlerime protez takıldı. Kendimi, "Ameliyattan sonra kendimi toparlayınca özlemlerimi gidereceğim, yapamadığım şeyleri, hayallerimi gerçekleştireceğim" diye motive etmiştim. Fizyoterapistimin belirlediği programla tenis eğitimine başladım. Amacım veteranlar şampiyonasına katılmak. Bunun için çok çalışmak gerekiyor. Bunu başaracağıma inanıyorum" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-Müzeyyen Akpınar'ın ameliyat öncesi hali

-Ameliyat sonrası

-Antrenman yaparken

-müzeyyin Arıkan ilr röp.

-Hasan Korkmaz ile röp.

-Müzeyyen Arıkan tenis oynarken

(FOTOĞRAFLI)

Yürümekte güçlük çekerken ameliyat sonrası tenise başladı

DHA

Bu haber toplam 275 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.