TSM Korosu'ndan  ‘Karışık Kaset' Konseri

TSM Korosu'ndan ‘Karışık Kaset' Konseri

Manavgat Belediyesi Türk Sanat Müziği (TSM) Korosu, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında unutulmaz bir geceye imza attı.

A+A-
Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşen "Karışık Kaset" konseri, Şef Özgür Bekiz yönetiminde sahne aldı ve 35 koristin muhteşem performansıyla dinleyicilere keyifli anlar yaşattı.
 
Konserde, Türk müziğinin seçkin isimleri Orhan Gencebay, Erol Evgin, Sezen Aksu, Müslüm Gürses ve Yıldız Tilbe gibi sanatçıların unutulmaz eserleri seslendirildi. Ayrıca, Manavgat Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu Koro Şefi Onur Gök de "Karışık Kaset" konserine katılarak, Sadık Ergün ile Adnan Şekere ait olan "Suya Gider Allı Gelin" türküsünü seslendirdi.
 
Gecede, Manavgat halkının da katılımıyla nostaljik bir atmosfer oluştu. Kültür ve sanat etkinliklerine gösterilen yoğun ilgiyi vurgulayan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, TSM korosunun performansını büyük bir memnuniyetle değerlendirdi. Başkan Sözen, "TSM Korosu, bu akşam bizleri geçmişe götürdü ve hafızalarımızı eski günlere açtı. Koromuzun muhteşem performansı ve Şef Özgür Bekiz'in liderliğiyle unutulmaz bir gece yaşadık. Bu güzel etkinliklerle halkımızı kültür ve sanatla buluşturmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
 
Manavgat Belediyesi'nin düzenlediği bu özel konser, sanatseverlere unutulmaz bir deneyim sunarken, kültür ve sanatın önemine bir kez daha vurgu yaptı.

Bu haber toplam 963 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.