TP-Link’ten 2K QHD Dış Mekan Kamerası

TP-Link’ten 2K QHD Dış Mekan Kamerası

TP-Link, Tapo akıllı ev ürünlerine yeni bir dış mekan güvenlik kamerası ekledi.

A+A-
2K QHD görüntü kalitesine sahip, tam renkli gece görüşü, yıldız ışığı sensörü, hareket algılama gibi özellikleri olan Tapo C320WS Türkiye’de satışa sunuldu.
 
12 Eylül 2022 –  Tapo markalı akıllı ev çözümleriyle daha güvenli evler hedefleyen TP-Link®, yeni bir dış mekan güvenlik kamerasını satışa sundu. Tapo C320WS model kamera, 2K QHD görüntüler sunan, kablolu ya da kablosuz ağ desteği ile kurulum kolaylığı sağlayan, dış mekan koşullarına uygun olarak tasarlanıp üretilen bir ürün.
 
Gece bile tam renkli görüntüler verebilen Tapo C320WS, daha fazla renk yakalayabilen yüksek çözünürlüklü sensör ve dolgu ışığı ile donatılmış. 2560x1440 çözünürlükte (QHD) ve daha net ve keskin görüntüler sunabilen kameranın 8X büyütme özelliği sayesinde ayrıntıları daha iyi görmek mümkün oluyor.
 
Tapo’nun yeni dış mekan kamerası yüksek hassasiyetli yıldız ışığı sensörü sayesinde, düşük ışık koşullarında dahi daha yüksek kaliteli görüntüler yakalayabiliyor. Bu da karanlık gecelerde ayrıntıları görebilmeyi sağlıyor. 
 
Hareket algılama, çift yönlü ses iletimi, siren uyarısı…
Tapo C320WS, hareket algılama özelliğine sahip ve bir hareket algıladığında bildirim göndererek kullanıcıları uyarıyor. Kameranın hareket algılama özelliği bunlarla da sınırlı değil. Kullanıcılar hareket alanlarını kendileri istediği gibi tanımlayabiliyorlar. Belli bir bölge ya da bir çizgi ya da ikisi birden tanımlanabiliyor. O belirlenen alana giriş olduğunda ya da belirlenen çizgi aşıldığında kamera otomatik bildirim göndererek evsahiplerini uyarıyor. Ayrıca kamera bir şeyle kapatılmaya, görüntü alması engellenmeye çalışıldığında da ‘kameraya müdahale edildi’ uyarısı gönderiliyor. 
 
Bildirimlerle uyarının yanı sıra izinsiz girenleri engellemek için yüksek desibel siren sesi özelliği de olan kamerada bu özellik istenmeyen hareket algılandığında otomatik devreye girebildiği gibi kullanıcı tarafından gerek görüldüğünde de çalıştırılabiliyor. Böylece her harekette siren çalmasını istemeyenler, bu özelliği manuel olarak devreye alabiliyor. 
 
Çift yönlü ses iletme özelliği olan Tapo C320WS, görüntülenenlerle iletişim kurmayı sağlıyor. Örneğin kapıya yerleştirilen kamera ile kuryeleri hem görmek hem de onlarla sesli iletişim mümkün oluyor; bu da kullanıcıların hayatını kolaylaştıran bir özellik.
 
Bir mikro SD kart ile 256 GB’a kadar videoları kaydedebilen kamera, dış mekan koşullarına (yağmur, rüzgar vb için IP66 sertifikalı) dayanıklı olarak üretilmiş, sağlam bir ürün. Tapo uygulamasıyla (Android ve iOS detsekli) kolayca kurulup kullanılan ürün, ister bir Ethernet kablosuyla ağa bağlanabiliyor, istenirse de WiFi üzerinden. 
 
Tapo C320WS dış mekan kamerasının tavsiye edilen satış fiyatı KDV dahil 79,90 USD.
 
 

Bu haber toplam 399 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.