
Şevket Pehlivan’a İzmir’de son veda
Pehlivan, İzmir’in Seferihisar ilçesinde ailesi, yakınları ve sevenlerinin katıldığı cenaze töreninin ardından toprağa verildi.
İZMİR – Almanya’da Türkçe medya alanında görev yapan NRW Post Gazetesi Ruhr Bölge Temsilcisi Murat Pehlivan, ağabeyi Şevket Pehlivan’ın vefatıyla büyük acı yaşadı. Uzun süredir kanserle mücadele eden Şevket Pehlivan, 15 Eylül 2026 Salı günü yaşamını yitirdi.
Pehlivan’ın cenazesi, yaşadığı İzmir’in Seferihisar ilçesinde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Aile fertlerinin yanı sıra akrabaları, dostları, komşuları ve çok sayıda seveni cenazeye katılarak Pehlivan ailesinin acısını paylaştı.
Murat Pehlivan’dan teşekkür mesajı
Murat Pehlivan, ağabeyinin vefatının ardından kendilerini yalnız bırakmayanlara sosyal medya hesabından teşekkür etti. Acılı günlerinde yanlarında olanların desteğinin aile için büyük anlam taşıdığını belirten Pehlivan; cenazeye katılan, Almanya’dan taziyelerini ileten, telefon ve mesajlarla kendilerine ulaşan herkese şükranlarını sundu.
Pehlivan, Almanya’dan taziye mesajı gönderen Büyükelçi Şener Cebeci ile Başkonsoloslar Taylan Özgür Aydın ve Fatma Taşan Cebeci’ye de teşekkür etti. Sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, gazeteciler ve dostlarının desteğini de mesajında ayrıca dile getirdi.
Seferihisar’da dualarla uğurlandı
Şevket Pehlivan için Seferihisar’da gerçekleştirilen cenaze töreninde dualar edildi. Pehlivan’ın naaşı daha sonra aile mezarlığında toprağa verildi.
Taziye sürecinde kendilerini yalnız bırakmayan akraba, dost, komşu ve hemşehrilerine teşekkür eden aile, Şevket Pehlivan’ın vefatının sevenleri arasında derin bir üzüntü bıraktığını ifade etti. Muhabirturk.com adına, meslektaşımız Murat Pehlivan'a baş sağlığı diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. DHA ve İHA haberlerinden internet sitemiz sorumlu değildir. Ajans haberleri editör müdahalesi olmadan sitemizden otomatik RSS sistemiyle yayınlanır.