Hatice istedi, yol asfaltlandı

Aksu’da 16 yaşındaki Hatice Yavuz’un ulaşım talebi üzerine Karaöz Mahallesi’nde çalışma yapıldı

ANTALYA – Aksu Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde fizik tedavi hizmeti alan 16 yaşındaki Hatice Yavuz’un belediyeye ilettiği ulaşım talebi üzerine Karaöz Mahallesi’nde yol çalışması gerçekleştirildi.  Tekerlekli sandalye kullanan Hatice, dedesini ziyarete giderken yol nedeniyle yaşadığı güçlüğü belediye ekiplerine anlattı. Talebin Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım’a iletilmesinin ardından Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bölgede çalışma başlattı.


Dedesine giden yola sıcak asfalt
Belediye ekipleri, Hatice’nin dedesine ulaşmak için kullandığı yolda sıcak asfalt uygulaması yaptı. Çalışmanın tamamlanmasıyla söz konusu güzergahtaki ulaşım sorunu giderildi.
Başkan İsa Yıldırım da çalışmanın ardından Karaöz Mahallesi’ne giderek Hatice ve ailesini ziyaret etti. Yıldırım, yapılan asfalt çalışması hakkında ekiplerden bilgi alarak yolun son durumunu inceledi.
Ziyarette AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, AK Parti Aksu İlçe Başkanı Sinan Temirtaş ile MHP Aksu İlçe Başkanı Alparslan Bozkurt da bulundu.


Yıldırım: Talebin ardından ekipleri yönlendirdik
Hatice’nin talebinin kendilerine ulaşmasının ardından çalışma başlattıklarını belirten İsa Yıldırım, belediye hizmetlerinde vatandaşların günlük yaşamda karşılaştıkları sorunların çözümüne de önem verdiklerini söyledi. Hatice’nin dedesini ziyaret ederken yaşadığı güçlüğü öğrendikten sonra ekiplere gerekli talimatı verdiğini kaydeden Yıldırım, çalışmanın kısa sürede tamamlandığını ifade etti.
Yıldırım, belediyeciliğin yalnızca büyük yatırım ve projelerden oluşmadığını; yol ve ulaşım gibi günlük hayatı doğrudan ilgilendiren ihtiyaçların giderilmesini de belediye hizmetlerinin bir parçası olarak gördüklerini belirtti. Aksu’nun 35 mahallesindeki ihtiyaçları yerinde belirlemeye çalıştıklarını aktaran Yıldırım, belediyenin imkânları doğrultusunda çözüm üretmeyi sürdürdüklerini söyledi.

Yerel Haber Haberleri

Mimarlar Odası’ndan barınma hakkı çağrısı
Antalya Kitap Fuarı’nda yağmura rağmen uzun kuyruklar
Gaziler Sanayi Sitesi’nde gözler ikinci etapta