Seçim ateşi Kepez'de yakıldı

Seçim ateşi Kepez'de yakıldı

Deva Partisi Kepez İlçe Teşkilatı, genel merkez yöneticileri ve kurucuların katılımıyla seçim startını verdi. İlçe Başkanı Siyahkoç, "Seçim ateşini yaktık. İktidar için geliyoruz" dedi

A+A-

Ali Babacan liderliğindeki DEVA Partisi seçim çalışmalarına son gaz devam ediyor. Seçime 6 ay gibi kısa bir süre kala Kepez İlçe Teşkilatı kolları sıvadı. DEVA Kepez,  Genel merkez yöneticileri ve kurucular kurulu üyeleriyle birlikte seçim startını resmen verdi. İlçe Başkanı Mehmet Siyahkoç, yöneticilerin de katıldığı kalabalık bir grupla sokağa indi. "Kepez'i karış karış gezeceğiz" diyen Siyahkoç, "Mavi yelekliler olarak Kepez'de elini sıkmadığımız vatandaş, kapısını çalmadığımız esnaf kalmayacak" dedi.

MUTLU BİR TÜRKİYE İÇİN

Seçimlerden sonra neler yapacağını somut ve kapsamlı bir şekilde ortaya koyarak seçimlere hazırlanan ilk parti olduklarını söyleyen Siyahkoç, "Kazanan Türkiye olsun, kazanan Kepez olsun, Oylar DEVA olsun. Türkiye’yi mutlu çalışanların, mutlu emeklilerin, mutlu gençlerin, mutlu kadınların ülkesi yapmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ekonomik krizin 6 ayda çözülmesi, enflasyonun 2 yılda tek haneye düşmesi, mutlak yoksulluğun son bulması için Oylar DEVA olsun, yargının bağımsız olması, yolsuzlukların üstüne gidilmesi, görevinden haksız yere ihraç edilenlerin hakkına ve itibarına kavuşması için Oylar DEVA olsun” şeklinde konuştu.

KAPI KAPI GEZECEĞİZ

Vatandaşın ekonomik olarak ayakta duramaz hale geldiğini söyleyen DEVA Kepez İlçe Başkanı Mehmet Siyahkoç, "Marketler, pazar yerleri adeta yangın yeri. Vatandaşa bir dokun bin ah işit. Biz sürekli sahadayız. Kapı kapı dolaşarak partimizin ve Genel Başkanımızın politikalarını projelerini vatandaşlarımıza anlatacağız. Bu önümüzdeki seçimi köprüden önceki son çıkış olarak görüyor ve ülkemizi aydınlık yarınlara kavuşturacak kararı Kepezlilerin vicdanlarının sesi ile sandıkta cevap vereceklerine yürekten inanıyoruz. Çünkü biz her zaman halkımızın içindeyiz" diye konuştu.

Bu haber toplam 1111 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.