Pandemide turistlerin sim kartı Tourist Cell oldu

Pandemide turistlerin sim kartı Tourist Cell oldu

Telefon, sms ve internet bağlantısında pek çok avantaj sunan Tourist Cell, yabancı turistlere iletişim kolaylığı sağlıyor.

A+A-

Yabancı turistlere touristcellturkey.com üzerinden sim kart ve paket rezervasyon imkanı  sunan Tourist Cell Turkey, aynı zamanda Türkiye'nin de en iyi şebeke alt yapısını kullanıyor. Bu güne kadar yaptıkları çalışmalar ve pandemi nedeniyle sıkıntılı dönem geçiren turizm ve turizm girdileri hakkında bilgiler veren Tourist Cell Turkey Yönetim Kurulu Başkanı Halil Canbolat, ülkemiz adına yaptıkları yatırımın öneminden bahsetti. Yabancı turistlerin ülkemize geldiğinde yaşadıkları iletişim problemini Tourist Cell ile giderdiklerinin altını çizen Canbolat, her turistin en ekonomik ve verimli sim kart paketini araştırdığını ve edindiğini söyledi.


BİNLERCE TURİST FAYDALANDI
2021 yılında yapılan satış rakamları ile ilgili de bilgiler veren Canbolat şunları söyledi. Dünyada rekabet, gelişen teknoloji ile en üst düzeyde. Turistlerin geldikleri ülkelerdeki GSM şirketleri de çeşitli yurtdışı paketleri sunarak rekabetteki seviyeyi yükseltiyor. Buna rağmen biz hepsinden daha avantajlı fiyat ve hizmete sahibiz. Pandeminin turizme verdiği zarara rağmen sadece bu turizm sezonunda 15 bine yakın sim kart hizmeti sunduk. Kısa süre içerisinde yurt dışı reklam çalışmaları, daha yaygın hizmet noktaları ve sürpriz paketlerimiz ile her 2 turistte birini Tourist Cell Turkey sim kart ile buluşturmayı hedefliyoruz.

 

Bu haber toplam 1281 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.