Panda Sahne’de Bu Hafta!

Panda Sahne’de Bu Hafta!

Panda Sahne, birçok kültür-sanat etkinliğine ev sahipliği yapmayı sürdürüyor.

A+A-

Sanatsal çalışmalar, yaratıcı atölyeler, tiyatro gösterilerini bir arada sunan Panda Sahne, dolu dolu programıyla Antalyalı sanatseverleri bekliyor. Panda Sahne, 26 Şubat haftasında benzersiz tiyatro oyunlarıyla seyircisine unutulmaz anlar yaşatmaya hazırlanıyor.

 

Panda Sahne’de Bu Hafta!

 

27 Şubat saat 20.00’de Panda Sahne’nin kurucusu sanatçı ve yazar Kaan Sebkektay, insan, toplum ve yaşam üzerine sahneye taşıdığı interaktif konuşma etkinliği “Nereden Geldim, Nereye Gidiyordum?” ile seyircisiyle buluşacak.

 

29 Şubat tarihinde komedi türündeki “Haydi Karına Koş” isimli tiyatro oyunu seyirciyi gülmeye, eğlenmeye davet ediyor.

 

Seyircinin katılımıyla interaktif bir akışta ilerleyen ve oyuncuların seyirciden aldıkları yönergelerle rol aldıkları “Ayan Beyan Doğaçlama” 1 Mart tarihinde Panda Sahne’de seyircisiyle buluşacak.

 

Panda Sahne 2 Mart saat 20.00’de, Murat Mahmutyazıcıoğlu’nun yazdığı “Sen İstanbul’dan Daha Güzelsin” oyunu ile seyircilerini ağırlayacak. Oyun, birbirlerinden farklı ve bir o kadar da aynı zamanda ve mekânda yaşayan üç kadının yüzleşmesine, hesaplaşmalarına izleyicileri ortak ediyor. Oyuncu kadrosunda; Dicle Alkan, Pınar Boyar, Zeynep Hasdal Çolakoğlu’nun yer alıyor. Üç kadının birbirlerinin yaşamına ve kendi yaşamlarına bıraktıkları anlara, anılara doğru bir gidiş. Acının ve gülümsemenin karıştığı, pişmanlıkların, geç kalmışlıkların, yanlış alınmış kararların, ayrılıkların ve kucaklaşmaların zaman farkı gözetmeden İstanbul’un kalbinde buluşması; İstanbul’un bir ana rahmine dönüşmesi. İstanbul adına değişen üç zamanın anlatısında buluşmak dileğiyle.

 

Bugünün kadın ve erkek ilişkilerini komedinin gücüyle eleştiren, kadın ve erkek üzerine pek çok konuyu şeffaf bir bakış açısıyla ele alan, insan olmanın lükslerini ve kişinin kendini soktuğu çıkmaz labirentleri farklı açılardan sorgulayan komedi türündeki “Büyük Aşıkların Sonuncusu” isimli tiyatro oyunu 3 Mart akşamı seyircisi ile buluşacak.

 

Bu haber toplam 874 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.