Özbekistan Havayolları'ndan Türkiye'ye yatırım

Özbekistan Havayolları'ndan Türkiye'ye yatırım

Ankara'da düzenlenen görkemli bir etkinlikle, Özbekistan Hava Yolları ve destinasyonları Türk turizm sektörüne tanıtıldı.

A+A-
 Gala, 200'den fazla önde gelen turizm temsilcinin katılımıyla gerçekleşirken, etkinliğe Özbekistan Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarı da katılarak bir konuşma yaptı. Ayrıca, konsolosluk çalışanları da gecede yer aldı.
 
Gecede, Asia Luxe Travel, Özbekistan Hava Yolları'nın yeni Ankara- Taşkent destinasyonlarına odaklandı, Özbekistan’ın bayrak taşıyıcı havayolu olan Özbekistan Havayollarının dünya genelindeki diğer destinasyonları hakkında genel bilgilerin yanı sıra Bodrum, Dalaman ve Antalya'dan gerçekleştirdikleri charter uçuşlarını tanıtarak Türk vatandaşlarına yeni ve heyecan verici seyahat seçenekleri sundu. Ayrıca, Özbekistan tur paketleri, Türk gezginlere güvenli ve uygun fiyatlarla Özbekistan'ı keşfetme fırsatı sunuyor. Bu tur paketlerine www.asialuxe.com.tr adresinden ulaşılabilecek bir platform oluşturularak, kolayca satın alınabilecekleri vurgulandı.
 
Gecede düzenlenen çekilişle birlikte, birçok şanslı katılımcıya business sınıfında uçak bileti hediye edildi. Renkli ve eğlenceli bir atmosferde gerçekleşen gecede, Özbekistan temalı süslemeler, renkler ve tatlar geceyi daha da özel kıldı. Özbekistan'dan gelen milli sanatçılar, ülkelerinin zengin kültürünü müzik ve danslarıyla sergileyerek geceye ayrı bir renk kattılar.
 
Etkinlik, Türkiye'nin önde gelen basın temsilcilerinden TRT, Uznews ve Kun.uz haber portalı ile birlikte Özbekistan'ın önde gelen otelcilerini buluşturarak, medya ve turizm sektörü arasında güçlü bir köprü kurdu.
 
Asia Luxe Travel, bu unutulmaz gecede Türk turizm sektörünü bir araya getirerek, Özbekistan'ı Türk gezginlerine daha yakından tanıtma ve benzersiz seyahat deneyimleri sunma fırsatı buldu. Gece boyunca dağıtılan sürpriz hediyelerle katılımcılara teşekkür etti ve Türk-Özbek dostluğunun yeni bir başlangıcına tanıklık etti.
 

Bu haber toplam 2335 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.