Nefi Kara'ya Manavgat'tan destek

Nefi Kara'ya Manavgat'tan destek

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Manavgat Belediye Başkan Adayı olan "Halkın Doktoru" Niyazi Nefi Kara'nın eşi Hacer Ceyhan Kara, seçim kampanyası sürecinde eşine destek olmak için kent merkezi ve kırsal mahallelerde hız kesmeden vatandaşları ziyaret ediyor.

A+A-
Hacer Ceyhan Kara'nın ziyaretlerine CHP Kadın Kolları Başkanı Dilşad Taş, kadın kolları üyeleri ve partililer de eşlik ediyor. Özellikle kadınlar ve gençler tarafından ilgiyle karşılanan Hacer Ceyhan Kara, yaşlı genç demeden evlere girerek eşi Nefi Kara'nın kentle ilgili yapmayı planladığı çalışmalar hakkında bilgi veriyor.
 
Hacer Ceyhan Kara, eşinin gençlere ve kadınlara yönelik sosyal projelerinin olduğunu vurgulayarak, halka yönelik bir belediyecilik anlayışıyla hareket edeceklerini belirtti. Hacer Ceyhan Kara, "Değerli eşim Niyazi Nefi Kara'ya destek olmak amacıyla kent merkezi ve kırsal mahallelerimizde ziyaretler düzenliyoruz. Özellikle kadınların ve gençlerin desteğini arkamızda hissediyoruz. Bu, bize güç veriyor. Vatandaşlarımız, bizi büyük bir samimiyetle karşılıyor ve halk odaklı belediyecilik anlayışımıza destek veriyor. Her zaman bir arada olacağız. Ziyaretlerimize katılan tüm partililere de ayrıca teşekkür ediyorum. 'Halkın Doktoru'nun da ifade ettiği gibi, 'Biz Biriz ve Birlikteyiz'." şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 805 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.